خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود محموله جدید دارویی به کشور/ واردات آنتی بیوتیک تا زمان اشباع بازار- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 25 آبان 1401 - 13:42
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام واردات آنتی بیوتیک ها در کنار افزایش تولید تا اشباع بازار، گفت: یک محموله دارویی روز جمعه وارد کشور می شود و طی هفته آینده نیز واردات محموله های دیگر ادامه خواهد داشت.
كشور،توليد،واردات،تامين،غذا،بازار،ارگان،داروي،عدد،محمدي،دارو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سیدحیدر محمدی در همایش معاونین غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: باتوجه به تحریم و شرایط خاص کشور همواره به واردات به عنوان یک تهدید نگاه می‌کنیم، بنابراین برای تامین پایدار فراورده‌های سلامت محور باید به تولید داخلی متکی بوده و خودکفا باشیم.بیش از 98 درصد داروی کشور در داخل تولید می‌شود و در تلاشیم این عدد در حوزه تجهیزات پزشکی به 50 درصد برسد.
وی افزود: در حوزه صنایع غذایی، کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد، البته برخی ارگان های موزای در وظایف سازمان غذا و دارو دخالت می‌کنند که این موضوع خط قرمز ماست و قطعاً مورد پیگیری قرار می‌گیرد.
محمدی با تاکید براینکه واردات آنتی‌بیوتیک‌ها در کنار افزایش تولید تا اشباع بازار در دستور کار است، تصریح کرد: یک محموله دارویی روز جمعه وارد کشور خواهد شد و طی هفته آینده نیز به تدریج واردات محموله‌های دیگر ادامه خواهد داشت تا نیاز بازار رفع شود.
معاون غذا و داروی وزیر بهداشت با اشاره به خودکفایی در تولید انواع مکمل‌ها در کشور، تصریح کرد: در سال‌های نه چندان دور کل مکمل‌های بازار کشور از مسیر واردات تامین می شد که درحال حاضر این عدد به صفر رسیده و تمام مکمل‌های مورد نیاز در داخل کشور تولید می شود، فقط در بخش کوچکی از شیرخشک‌های بیماران متابولیک واردات داریم.
وی با اشاره به اینکه حمایت از تولید یک اصل است و تا زمانی که نیاز کشور تامین شود، این حمایت ادامه خواهد داشت، گفت: در صورت عدم تامین و همکاری تولیدکنندگان با آنها بر اساس ابزارهای مختلف برخورد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: درباره ارز ترجیحی مفسده‌هایی وجود داشت که برای حل این مسئله در بالاترین سطح نظام، تصمیم بر اصلاح آن گرفته شد و طرح دارویاری در تفاهم نامه ای با 42 بند به امضای چندین ارگان و سازمان ازجمله بانک مرکزی، وزارت صمت، وزارت بهداشت و… رسید.
انتهای پیام/