خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش و پرورش مهمترین ابزار حکومت برای گفت وگو با نسل جدید- اخبار فرهنگیان و مدارس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 25 آبان 1401 - 12:19
دبیرکل سابق شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به مردم برای مشارکت در آموزش و پرورش میدان دهیم، گفت: این وزارتخانه مهمترین ابزار حکومت برای گفت وگو با نسل جدید است.
پرورش،آموزش،تحول،شوراي،دبيركل،موثر

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی نوید ادهم عضو شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: تمام تغییرات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از آموزش و پرورش شروع می‌شود.
وی افزود: موثرترین رسانه‌ در اختیار حکومت که می‌تواند با نسل جدید گفت‌و‌گو کند، آموزش و پرورش است و باید از این فرصت استثنایی استفاده کرد.
دبیرکل سابق شورای عالی آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش باید فعال، شاداب و موثر باشد، به مردم برای مشارکت در آموزش و پرورش میدان بدهیم، باید تعریف و الگوی مناسبی برای مردمی‌سازی آموزش و پرورش ارائه شود.
وی گفت: باید پیش از گذشته سند تحول، تحول خواهی و تحول آفرینی را مورد توجه قرار دهیم.
تحول‌آفرینی از کف مدرسه شروع می‌شود از دانش‌آموز، از معلم، از مدیر و...
دبیرکل سابق شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: باید بپذیریم آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند بار سنگین تعلیم و تربیت فرزندان این کشور را بر عهده بکشد و باید مردم را هوشمندانه و با رعایت اصول تربیتی وارد صحنه آموزش و پرورش کرد تا این نهاد تأثیرگذار بتواند نفسی تازه و بیشتر به کیفیت و شیوه‌های تدریس معلمان و یادگیری موثر دانش‌آموزان تکیه کند.
انتهای پیام/