خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برزیل در زمین تمرینی یوونتوس اردو زد- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 24 آبان 1401 - 17:13
یکی از مدعیان اصلی قهرمانی جام جهانی 2022 تمرینات آماده سازی خود برای حضور در این رقابت ها را در زمین تمرینی یوونتوس برگزار کرده است.
تمريني،يوونتوس،برزيل،زمين،برگزار،تيم،تورين

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدراسیون فوتبال برزیل برای برگزاری کمپ تمرینی‌اش پیش از عزیمت به قطر و حضور در جام جهانی 2022، مجموعه تمرینی کنتیناسای شهر تورین که محل تمرینات یوونتوس است را انتخاب کرده است.
برزیل یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در این دوره از مسابقات است و با توجه به تعطیلی رقابت‌های باشگاهی این فرصت برایش فراهم شده که تمرینات خود را در یکی از مجهز‌ترین و پیشرفته‌ترین مراکز تمرینی فوتبال اروپا برگزار کند.
تیته سرمربی سلسائو در این خصوص گفت: برای آماده‌سازی تیم ملی دستورالعملی مشخص داریم و آن در جستجوی بهترین‌ها بودن است.
اکنون هم که داریم برای حضور در جام جهانی آماده می‌شویم، نیاز بود که در یک محل طراز اول و باکیفیت تمرینات‌مان را برگزار کنیم.
زمین تمرینی یوونتوس چنین شرایطی را در اختیار ما قرار می‌دهد، ضمن اینکه از نظر لجستیکی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد.
یوونتوس از سال 2018 در زمین تمرینی کنتیناسا تمرین کرده و این در حالی است که پیش از آن در زمین تمرینی وینوو تمریناتش را برگزار می‌کرد.
اعضای تیم ملی برزیل همچنین در مدت اقامت‌شان در تورین، در جی هتل که متعلق به باشگاه یوونتوس است، اسکان خواهند داشت.
این تیم 5 روز دیگر به قطر سفر می‌کند.
برگزاری اردو در مرکز تمرینی کنتیناسا، سه بازیکن یوونتوس، دانیلو، برمر و الکس ساندرو را به خانه برمی‌‌گرداند.
انتهای پیام/