خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

93 درصد پرونده های اختلاف اصناف در خراسان شمالی به سازش ختم شد- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 آبان 1401 - 13:50
رئیس توسعه حل اختلاف خراسان شمالی گفت: 93 درصد پرونده های اختلاف اصناف در خراسان شمالی به سازش منجر شده است.
اصناف،سازش،فقره،داوري،اختلافي،اختلاف،پرونده،حوزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، سید ابراهیم محجوب امروز در مراسم تجلیل از برترین‌های صلح و سازش اصناف خراسان شمالی اظهار داشت: در حوزه اتحادیه میوه و تره بار، الکتریکی و تلفن همراه و تعمیرکاران لوازم برقی و خانگی بهترین عملکرد را در زمینه رفع اختلافات و حصول سازش در حوزه فعالیت‌های صنفی داشتیم.
وی افزود: در 93 درصد پرونده اختلافی طرح شده در هیئت‌های حل اختلاف اصناف استان در سال 1400 و همچنین طی 7 ماهه ابتدایی سازش برقرار شده است.
رئیس توسعه حل اختلاف خراسان شمالی گفت: در سال 1400 از مجموع دو هزار و 100 فقره اختلافات صنفی مطروحه در هیئت‌های حل اختلاف اصناف، تعداد یکهزار و 950 فقره و نیز در طی هفت ماهه سال جاری از مجموع 761 فقره موضوعات اختلافی در حوزه اصناف تعداد 708 فقره به سازش منجر شد و در حقیقت در نتیجه این موفقیت و تلاش های ستودنی از تشکیل این تعداد پرونده در شعب و محاکم دادگستری پیشگیری شد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت توسعه فعالیت های داوری اصناف از راه اندازی مرکز داوری اتاق اصناف در استان خبر داد.
محجوب تصریح کرد: با تشکیل و راه اندازی این مرکز از این پس پرونده های اختلافی که در آنها شرط داوری پیش بینی شده جهت تعیین تکلیف به مرکز اتاق داوری اصناف ارجاع می شود.
انتهای پیام/311/ن