خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگر ماهر را دست کم نگیریم/ خوشحالم که همه قرارداد‌ها را با شرکت‌های داخلی بستیم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 24 آبان 1401 - 11:31
وزیر کشور با بیان اینکه همه قرارداد‌ها با شرکت‌های تولیدی داخلی منعقد شده، گفت: یک کارگر ماهر مانند طراح عمل و یک دستگاه پیجیده تولید می‌کند.
توليد،كشور،وحيدي،محصول،شركت،ايران،داخلي،اقتصاد،شهري،ديزل

وحیدی در آیین واگذاری ۵۰۰ اتوبوس شهری:
احمد وحیدی روز سه‌شنبه در آیین واگذاری ۵۰۰ اتوبوس شهری به ناوگان حمل و نقل عمومی شهری در شرکت ایران خودرو دیزل، تولید را قلب تپنده اقتصاد کشور و پژوهش و تحقیق را زنجیره تولید دانست و گفت: تولید نه تنها آثار اقتصادی بلکه آثار اجتماعی به دنبال خود دارد.
وی افزود: تولید، اقتصاد و اجتماع با هم پیوند می‌خورد و محصول گاهی یک نشان ملی و افتخار آن کشور می‌شود و حیات جامعه وابسته به تولید است و این در ایران پهناور معنای چندبرابر به خود می‌گیرد.
همچنین ضریب فزاینده‌ای در تولید و پیوند آن با اقتصاد، اجتماع و سیاست کشور وجود دارد، زیرا موجب سربلندی و افتخار کشور می‌شود و در کنار آن ارزش‌های بسیاری را از خود شان می‌دهد.
وزیرکشور ادامه داد: هر چه محصول بیشتر مورد احتیاج و اعتنا باشد ارزش آن به تبع بالاتر می‌رود و حضور امروز یعنی یک ایرانی قادر است اتوبوس‌های خوب با ۷۵درصد تولید داخل بسازد که امیدواریم گیربکس آن هم داخلی شود تا محصولی ۱۰۰ درصد داخلی داشته باشیم و این تولید شعف ملت و نشان دهنده قدرت و طراحی استانداردسازی است.
وحیدی با اشاره به وجود شرکت‌های مختلف تولیدی در کشور گفت: این تولید‌ها را در گذشته در ایران نداشتیم و این‌ها محصول انقلاب و تلاش‌های مستمر در حوزه علم و فناوری است؛ بنابراین کارگر ماهر را دست کم نگیرید و گاهی جای طراح عمل و یک محصول پیچیده تولید می‌کند.
وحیدی با بیان اینکه در حال ورود به صحنه جدیدی از انقلاب صنعتی در دنیا هستیم اظهار داشت: نباید از آن غافل بود و همه این کارگران برای اعتلا و استقلال کشور کار می‌کنند.
وزیر کشور با ابراز خوشحالی از بستن قرارداد با شرکت‌های داخلی گفت: این موجب خرسندی است که شرکت‌های ما توان و قدرت تولید دارند.
وحیدی درباره شرکت ایران خودرو دیزل بیان کرد: این شرکت نقش مهمی را باید در صنعت کشور ایفا کند و امیدوارم هر روز خبری خوش از این مجموعه به گوش برسد که این ظرفیت و توانمندی در این شرکت تولیدی وجود دارد و به تعهداتش عمل کرده است.