خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیفیت هوای پایتخت قابل قبول شد

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 24 آبان 1401 - 08:46
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت بر روی عدد ۹۹ یعنی بازه قابل قبول قرار دارد.
هواي،روز

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد ۹۹ یعنی بازه قابل قبول قرار دارد، این در حالی است که طی ۲۴ ساعت گذشته نیز این شاخص روی عدد ۱۱۶ یعنی بازه ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته است.
بر اساس این گزارش پایتخت‌نشینان از ابتدای سال تاکنون ۱۳۵ روز هوای قابل قبول، ۹۰ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، ۸ روز هوای ناسالم، دو روز هوای بسیار ناسالم، دو روز هوای خطرناک و تنها دو روز هوای پاک را تجربه کردند.
در مقایسه با سال قبل پایتخت نشینان ۱۸۹ روز هوای قابل قبول، ۴۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، دو روز هوای پاک و یک روز هوای ناسالم را تجربه کرده بودند.