ماجرای قطع آب مناطقی از سنندج چه بود؟/ حل مسئله مردم، تروریستهای رسانهای را ساکت کرد
طی یک عملیات عمرانی در اطراف میدان انقلاب سنندج خط لوله اصلی آب رسانی آسیب دید که منجر به قطع آب مناطق اطراف شد، با تلاش نیروهای شرکت آبفا 12 ساعت بعد مشکل برطرف شد، ضد انقلاب این بار هم در تلاش بود که از قطعی آب هم سوء استفاده کند تا موضوع را به دورغ عمدی تلقی کند.

طی یک عملیات عمرانی در اطراف میدان انقلاب سنندج خط لوله اصلی آب رسانی آسیب دید که منجر به قطع آب مناطق اطراف شد، با تلاش نیروهای شرکت آبفا 12 ساعت بعد مشکل برطرف شد، ضد انقلاب این بار هم در تلاش بود که از قطعی آب هم سوء استفاده کند تا موضوع را به دورغ عمدی تلقی کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ساعت ۹ صبح پنجشنبه ۱۹ آبان ماه بود که خبر قطع آب ۴۰ درصد از شهر سنندج در خبرگزاریهای رسمی مطرح شد.
بلافاصله پس از طرح این خبر، رسانههای معاند در بخش خبر فوری فضای توییتر خود نسبت به پوشش آن اقدام کردند.
پس از طرح این خبر در فضای توییتر، برخی از حسابهای ناشناس با تعداد دنبالکننده بسیار پایین سیل توییتها با محتوای دروغ را منتشر کردند و قصد داشتند، القا کنند، علت قطع آب در شهر سنندج عمدی و برای کنترل تجمع کنندگان بوده است.
قطعی آب سنندج و شروع ۱۲ ساعت تلاش بیوقفه برای حل مسئله
فارغ از پشتیبانی رسانهای معاندین و لشگر سایبری جعلی آن در سطح شهر سنندج اتفاق دیگری در حال وقوع بود.
بر این اساس اولین اطلاعرسانی انجام شده پیرامون مسئله قطعی آب توسط شرکت آب و فاضلاب استان کردستان انجام شده بود.
بر اساس این اطلاعیه، بامداد روز پنجشنبه خط لوله اصلی توزیع آب شهر سنندج ( لوله چدن سایز ۸۰۰ میلیمتر) دچار شکستگی شد که موجب قطعی بخشی از شهر شده است.
پیگیری میدانی خبرنگار فارس از دلایل این مسئله مشخص کرد، به دلیل ایجاد نشدن تداخل بین ترافیک شهر و فعالیت مردم، بخشی از یک عملیات عمرانی در موقعیت میدان انقلاب سنندج به بامداد منتقل شده بود.
بر این اساس در طی این عملیات به دلیل اشتباه پیمانکار پروژه، ضربهای به خط لوله اصلی توزیع آب سنندج وارد شده و زمینه ایجاد شکستگی را فراهم میکند.
پس از شکست خط لوله اصلی نیز زمینه قطعی آب محلات اطراف محل شستگی فراهم میشود.
پس ایجاد این شکستگی نیروهای عملیاتی آب و فاضلاب در ساعات ابتدایی روز پنجشنبه عملیات اصلاح خط لوله را آغاز میکنند و کمتر از 12 ساعت فعالیت جهادی و با تمام قوا، شکستگی خط لوله اصلاح میشود.
شدت فعالیت انجام شده در ساعات بسیار کم به حدی است که تمامی مردم از دلیل اصلی قطع آب آگاه شده و منتظر ترمیم شکستگی و وصل آب باقی میمانند.
آبرسانی سیار برای تداوم تامین آب مرکز حساس
علاوه بر عملیات عمرانی بلافاصله پس از ایجاد شکستگی فراخوان حضور تانکرهای آبرسانی به منظور آبرسانی به مراکز حساس صادر و این تجهیزات به محلهای قطعی آب نظیر بیمارستانها و مراکز نانوایی اعزام میشوند، تا در ساعات کم قطعی آب، مردم با مشکل مواجه نشوند.
بر این مبنا به استناد اخبار رسانههای رسمی، ساعت ۱۱:۴۱ دقیقه روز پنجشنبه، کمتر از ۱۲ ساعت از شکلگیری مسئله با تلاش نیروهای عملیاتی خبر وصل شدن آب شهر سنندج مخابره میشود.
البته به دلیل تداخل ایجاد شده در تامین آب، فرآیند پایداری شبکه در تمامی واحدهای مسکونی شهر تا ساعات پایانی روز پنجشنبه ادامه پیدا میکند.
حل مسئله مردم، تروریستهای رسانهای را ساکت کرد
نکته قابل توجه در این مسئله آن است که پس از شکلگیری موج تحریف و جعل اخبار توسط تروریستهای رسانهای، همزمان با اطلاع رسانی دقیق دستگاههای دولتی در کنار تلاش نیروهای عملیاتی برای حل مسئله و وصل آب سنندج، روند انتشار اخبار غلط متوقف میشود.
در همین راستا، سعید نیکیسخن، استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار فارس معتقد است: جمهوری اسلامی ایران نشان داده که بین شهرها و روستاهای سراسر کشور هیچ تفاوتی قائل نیست و مهم نبوده که مشکل در تهران به وجود بیاید یا مسئله در سنندج رخ دهد، بلکه بلافاصله پس از شکلگیری مسئله با تمام قوای خود نسبت به حل آن اقدام میکند.
دغدغه حاکمیت، حل مسئله است
وی افزود: طی ماههای اخیر حل مسئله آب شهرکرد، خوزستان، همدان و حالا سنندج بیانگر آن است، که رفع مسئله و ارتقای کیفیت مردم تنها دغدغه حاکمیت است و در این مسیر تفاوتی میان مسئله معترض یا حامی وجود ندارد.
نیکیسخن تاکید کرد: کنش رسانهای تروریستهای رسانهای و حامیان آنها در مسئله آب سنندج یک نمونه واضح از لجنپراکنی در افکار عمومی کشور است.
مسئله آب سنندج برای ۲۵ سال به طور اساسی حل میشود
به گزارش فارس، علاوه بر حل بحران ایجاد شده در موضوع آب شرب سنندج، دولت سیزدهم برنامه تحول در کیفیت و کمیت آب شرب سنندج را به سرانجام رسانده است.
بر این اساس، طرح بزرگ آبرسانی غرب کشور به منظور بهبود کیفیت آب شرب و تأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برای شهر سنندج، در آستانه بهرهبرداری است.
بر اساس جزئیات طرح انتقال آب شرب سنندج؛ این پروژه ۶۰ کیلومتر طول داشته و ارتفاع پمپاژ اولیه آن ۴۸۰ متر است که در این میان ۲۷ کیلومتر از این مسیر با لولههای فولادی به قطرهای ۱۴۰۰ و ۱۲۰۰ میلیمتر منشعب شده و با بهره برداری از آن سالانه امکان انتقال ۵۷ میلیون مترمکعب آب به تصفیهخانه آب شهر سنندج برای جمعیتی معادل ۷۰۰ هزار نفر، در افق سال ۱۴۲۵ ایجاد شده است تا مردم از آب شرب با کیفیت و پایدار بهرهمند شوند.
پایان پیام/