سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت ساپینتو به تهران پیش از شروع تمرین استقلال

مهر | ورزشی | دوشنبه، 23 آبان 1401 - 14:46
سرمربی تیم فوتبال استقلال تا روز چهارشنبه در تهران خواهد بود.
استقلال،تمرينات،تيم،تهران،پوشان،سرمربي

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران بعد از پیروزی یک بر صفر برابر نساجی مازندران و قهرمانی در سوپرجام کشور، تمریناتش را به مدت دو هفته تعطیل کرد تا کادر فنی و بازیکنان به استراحت بپردازند.
با نزدیک شدن به پایان تعطیلات، سرمربی استقلال تا روز چهارشنبه به تهران بازخواهد گشت تا از روز جمعه تمرینات آبی پوشان مجدداً از سر گرفته شود.
قرار است ریکاردو ساپینتو بعد از بازگشت به تهران ابتدا جلسه‌ای را با مدیرعامل باشگاه در خصوص مسائل تیم برگزار کند و سپس دور جدید تمرینات آبی پوشان آغاز شود.
با اینکه گفته می‌شود زمین چمن کمپ استقلال از هر لحاظ آماده شده است اما بازیکنان استقلال موقتاً تمرینات خود را در زمین مجموعه انقلاب برگزار خواهند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با شروع تمرینات، روزبه چشمی، ابوالفضل جلالی و سیدحسین حسینی را به دلیل حضور در قطر در اختیار نخواهد داشت.