سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرقت یک طلا فروشی در شهر بروجن

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 31 اردیبهشت 1398 - 08:10
شهرکرد- فرمانده انتظامی شهرستان بروجن استان چهارمحال وبختیاری از سرقت مسلحانه یک طلا فروشی در شهر بروجن خبر داد.
بروجن،طلافروشي،سارقان،سرقت،پليس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، غلامعلی شکری گفت: دو سارق مسلح عصر روز گذشته در حالی که صورت خود را پوشانده بودند وارد طلافروشی میدان شهید ناغانی شهر بروجن شدند و با تهدید صاحب طلافروشی مقداری طلا به سرقت بردند.
وی ادامه داد: پس از آن سارقان با استفاده از خلوتی بازار و به کمک همدست دیگرشان به وسیله یک دستگاه پراید مشکی فاقد پلاک از محل متواری شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان بروجن با بیان اینکه در این حادثه به هیچ یک از شهروندان آسیبی نرسیده است، بیان کرد: در حال حاضر با تشکیل تیم ویژه از کارآگاهان پلیس به دنبال شناسایی سارقان و بررسی چگونگی وقوع سرقت هستیم.