خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بصیرت مردم سیستان و بلوچستان ارزشمند است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 آبان 1401 - 11:29
زاهدان- فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی جنوب شرق سپاه گفت: تشکر می کنم از مردم سیستان و بلوچستان که در میدان بودند و بصیرت آنان ارزشمند است.
بلوچستان،سيستان،دشمن،جنگ،اسلامي،قرارگاه،قدس،ارزشمند

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد کرمی در همایش تحکیم وحدت و همدلی در سیستان و بلوچستان که با حضور هیئتی بلندپایه به نمایندگی از رهبر انقلاب، علمای شیعه و سنی، بزرگان طوایف و ریش سفیدان استان برگزار شد، تصریح کرد: از مردم سیستان و بلوچستان تشکر می‌کنم که در میدان بودند و بصیرت آنان ارزشمند است.
فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی جنوب شرق سپاه اظهار داشت: امیدواریم سفر هیئت اعزامی باعث ایجاد انسجام و وحدت در بین اهل سنت و شیعه شود.
وی با تاکید بر اینکه دشمن اصلی جهان اسلام صهیونیست است، گفت: دشمنان در جنگ ترکیبی سعی می‌کنند ذهن‌ها را منحرف کند و به سمت خودشان سوق دهند.
جنگ شناختی یک واقعیت است و ما در این جنگ حضور داریم و باید با تمام توان در چنین کارزاری با اهداف دشمن مقابله کنیم.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نگاه راهبردی به سیستان و بلوچستان دارند و این نوع نگاه ارزشمند است، تاکید کرد: اگر مطابق رویه‌های دین مبین اسلام کار و تلاش انجام شود تمام پیشرفت‌ها برای جامعه اسلامی محقق می‌شود.
فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی جنوب شرق سپاه گفت: دشمن با تمام توانش برای مقابله با جبهه حق و امت اسلامی به میدان آمده است و سعی می‌کند ما را در مسیر پایبندی به آرمان‌های اسلامی سست کند و اتحادمان را از بین ببرد.