خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد مصرف گاز 70 درصد شد- اخبار نفت و انرژی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 22 آبان 1401 - 19:29
رئیس مرکز کنترل دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: از ابتدای آبان ماه با کاهش دما، شاهد رشد 70 درصدی مصرف گاز در بخش های خانگی و تجاری نسبت به ماه قبل از آن هستیم.
گاز،مصرف،ميزان،توليد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا کوشکی با بیان اینکه میزان مصرف گاز در روز گذشته 440 میلیون مترمکعب بود، گفت: این میزان مصرف نشان می‌دهد که چیزی حدود 55 درصد تولید در بخش خانگی و تجاری به مصرف می‌رسد.
وی افزود: سهم استان‌ها از این میزان بالای مصرف را به ترتیب تهران، خراسان رضوی و در رتبه سوم استان‌های مازندران، اصفهان و آذربایجان شرقی است.
رئیس مرکز کنترل دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در پایان با بیان اینکه در حال حاضر ما حداکثر میزان تولید گاز را داریم خاطر نشان کرد: با افزایش مصرف سهم بیشتری از تولید به این بخش اختصاص می‌یابد که شرکت ملی گاز ایران برای حفظ پایداری جریان گاز در روز‌های سرد سال محدودیت‌هایی را در بخش صنایع اعمال کند.
انتهای پیام/