خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۰ درصد کودکان کار توسط پیمانکار به کار گمارده می شوند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 22 آبان 1401 - 13:06
تبریز- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان ‌شرقی گفت: ۹۰ درصد کودکان کار در استان توسط پیمانکار به کار گمارده می شوند که این افراد باید شناسایی و مطابق قانون با آنها برخورد شود.
كودكان،متكديان،استان،خياباني،ساماندهي،شناسايي،برخورد،اجتماعي

به گزارش خبرگزاری مهر، تراب محمدی در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان کار و خیابانی استان، اظهار کرد: مقوله کودکان کار مجزا از متکدیان است، زیرا کودکان قدرت تمییز خوب و بد را ندارند و وظیفه ما این است این افراد را شناسایی و سامان‌دهی کنیم.
وی تصریح کرد: طبق قانون کسانی که کودکان را وادار به کار و تکدی‌گری می‌کنند به ۳ ماه تا ۲ سال زندان محکوم می‌شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: ۹۰ درصد کودکان کار در استان توسط پیمانکار به کار گمارده می‌شوند که این افراد باید شناسایی و مطابق قانون با آنها برخورد شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر شناسایی و برخورد با متکدیانی که نیازمند نیستند تاکید کرد و گفت: نباید اجازه داد این افراد شأن و جایگاه تبریز به عنوان شهر بدون گدا را خدشه دار کنند.
محمدی افزود: استان ما در مقایسه با سایر استان‌ها در مورد ساماندهی کودکان کار و خیابانی و متکدیان وضعیت مطلوبی دارد که این امر متأثر از وجود خیریه‌های توانمند در استان است.
وی خاطرنشان کرد: اخیراً افرادی در باجه‌های خودپرداز نسبت به اعلام شماره حساب برای دریافت کمک‌های مردم اقدام می‌کنند که لازم است برخورد قانونی در این راستا به عمل آید.
در این جلسه گزارشی از سامانه آسیب دیدگان اجتماعی (متکدیان)، ساماندهی کودکان کار و خیابانی، ایجاد گرمخانه در سطح شهر تبریز توسط نمایندگان فرمانداری، بهزیستی و شهرداری ارائه و همچنین راهکارهای حل مشکلات و معضلات موجود در این زمینه بررسی شد.