خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام کشت پاییزه در ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی کرمانشاه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 22 آبان 1401 - 12:48
کرمانشاه- مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از انجام کشت پاییزه در ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان خبر داد.
كرمانشاه،استان،كشاورزي،ديم،كشت

محمدسعید هوشیار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد کشت پاییزه در استان کرمانشاه به صورت دیم انجام می‌شود و برای کمک به کشاورزان سه سال است است که طرح جهش تولید در بخشی از دیم زارهای استان کرمانشاه در حال اجرا است.
وی افزود: از مزایای طرح جهش تولید علاوه بر ارتقا دانش فنی و اجرای صحیح عملیات کاشت، داشت و برداشت موضوع بیمه دیم زارها است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمانشاه به کشت پاییزه اختصاص یافته که بیشترین کشت شامل محصول گندم است.
هوشیار بیان کرد: استان کرمانشاه با توجه به آمار تولیدات محصولات کشاورزی از قطب‌های کشاورزی کشور است که در تولید نخود رتبه نخست کشور و در گندم و چغندرقند رتبه چهارم را دارا است.