خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیلزاد مقامات افغانستان را در جریان مذاکرات با طالبان قرار داد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 10:33
دفتر ریاست جمهوری افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در روند صلح افغانستان جزئیات مذاکرات اخیرش با طالبان در قطر را با رئیس جمهوری و دیگر مقامات دولت کابل به اشتراک گذاشت.
خليلزاد،طالبان،افغانستان،آمريكا،كابل،بيانيه

دفتر ریاست جمهوری افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در روند صلح افغانستان جزئیات مذاکرات اخیرش با طالبان در قطر را با رئیس جمهوری و دیگر مقامات دولت کابل به اشتراک گذاشت.
به گزارش ایسنا، در این بیانیه که امروز (دوشنبه) منتشر شد، آمده است: براساس گفته‌های زلمای خلیلزاد، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در روند صلح افغانستان او مذاکراتی درباره یک آتش بس با طالبان برگزار کرده اما هنوز هیچ پیشرفتی در خصوص این مساله حاصل نشده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این بیانیه همچنین مدعی است طالبان از خلیلزاد خواستار خروج تمامی نیروهای خارجی از افغانستان شده اما هیچ توافقی در خصوص این مساله به دست نیامده است.
این در حالی است که خلیلزاد و یا سفارت آمریکا در کابل هنوز نسبت به این بیانیه‌ای هیچ اظهار نظری نکرده‌اند.
این بیانیه ظاهراً متناقض با اظهارات اخیر خلیلزاد است که در آن از پیشرفت چمشگیر در مذاکرات با طالبان خبر داده بود.
در این بیانه همچنین آمده است اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان ضمن تشکر از خلیلزاد، تلاش‌های آمریکا برای آغاز مجدد مذاکرات میان دولت کابل و طالبان را تحسین کرده است.
انتهای پیام