خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقدیر از برترین‌های مسابقه دانش‌­آموزی نور

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 21 آبان 1401 - 15:46
با پایان یافتن پنجمین دوره مسابقه دانش‌آموزی نور، گرامیداشت ابوریحان بیرونی از برترین‌های این مسابقه تقدیر به‌ عمل آمد.
دوره،گراميداشت،مسابقه،علم،بينايي

در پنجمین دوره مسابقه دانش­‌آموزی نور، ۱۸۶۲ اثر به دبیرخانه مسابقه ارسال شد که ۱۳۴۳ اثر در بخش عمومی بینایی و خطا‌های بینایی و ۵۱۹ اثر در بخش ویژه مدل‌سازی ریاضی بوده است.
از این تعداد ۱۰۰ فیلم در بخش عمومی مسابقه به عنوان برگزیدگان این رقابت مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین ۱۹ کشور نیز در این مسابقات شرکت کردند که دانش­‌آموزی از پاکستان منتخب شده است.
مسابقه دانش­‌آموزی نور، اولین فعالیت در حوزه دانش­‌آموزی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) است که با هدف امیدبخشی، هویت‌سازی و ترویج علم در میان نوجوانان هر ساله و با گرامیداشت نام یکی از چهره­‌های برجسته علم و فناوری جهان اسلام در سطح بین­‌المللی برگزار می‌شود.
دوره اول این مسابقه با گرامیداشت ابن هیثم در سال ۱۳۹۴، دوره دوم با گرامیداشت پروفسور جکی یینگ در سال ۱۳۹۶، دوره سوم با گرامیداشت ابن رزاز جزری در سال ۱۳۹۷ و دوره چهارم با نام و گرامیداشت پروفسور عمریاغی در سال ۱۳۹۸ برگزار شد.
در چهار دوره گذشته بیش از ۱۵ هزار دانش‌­آموز از ۱۱ کشور ایران، مراکش، الجزایر، مالزی، هند، ترکیه، عراق، تانزانیا، تونس، پاکستان و افغانستان در این رویداد شرکت داشته­‌اند.