افزایش کیفیت پخت نان در چهارمحال و بختیاری- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: در بررسی های اخیر استان چهارمحال و بختیاری جزو استان هایی بود که در کیفیت نان، رشد داشته که امید است این موضوع در گام نهایی و اجرایی سازی طرح مردمی سازی یارانه ها خود را بهتر نشان دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدکاظم منزوی امروز در اولین همایش تجلیل از نانوایان استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت روز ملی نان، اظهار داشت: امروز برای اولین بار تجلیل از نانوایان استان چهارمحال و بختیاری رقم خورد که این ادای دین به همه زحمات نانوایان است، به ویژه امسال که با اجرای طرح مردمیسازی یارانهها شاهد فشار سنگین به نانوایان بودیم.
وی مطرح کرد: به دلیل اجرای درست طرح مردمیسازی یارانهها که هنوز دو گام دیگر تا اجرای آن باقی مانده است، نانوایان بسیار تحت فشار قرار گرفتند که سپاسگزار صبر شما هستیم.
در واقع اجرای این طرح بزرگ ساز و کارهای ویژهای داشت که باید در قالب خاص خود انجام میشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: قرار بود بخش آخر طرح مردمی سازی یارانهها خیلی سریعتر اجرا شود که کمی طول کشید اما امید است بتوان تا آخر امسال این کار صورت گیرد و حق نانوایان که بهرهمندی از یارانه پخت نان است را ادا کرد.
وی با بیان اینکه مشکل عدم افزایش نان که موجب گلایه نانوایان شده است با طرح مردمی سازی یارانهها حل خواهد شد، ادامه داد: در واقع نانوایان در صف اول حفظ امنیت غذایی مردم هستند که همه مردم مصرف نان را داشته و انتظار کیفیت نان دارند.
منزوی با تاکید بر افزایش کیفیت نان، خاطرنشان کرد: دورههای آموزشی مختلف و تجارب نانوایان باید مکتوب شود تا سطح پخت نان و کیفیت آن به قدری افزایش یابد تا همه مردم اظهار رضایت کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: در بررسیهای اخیر استان چهارمحال و بختیاری جزو استانهایی بود که در کیفیت نان، رشد داشته که امید است این موضوع در گام نهایی و اجرایی سازی طرح مردمیسازی یارانهها خود را بهتر نشان دهد.
انتهای پیام/7540/