خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالانه بیش از ۴۵۰ هزار تن مرکبات در جهرم تولید می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 21 آبان 1401 - 14:23
جهرم - مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: شهرستان جهرم با تولید سالانه بیش از ۴۵۰ هزار تن محصول، رتبه اول تولید مرکبات در استان فارس به خود اختصاص داده است.
جهرم،مركبات،توليد،ليموترش،ليمو

حسن زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: شهرستان جهرم با سطح زیرکشت ۱۶ هزار هکتار باغ‌های مرکبات و با تولید سالانه بیش از ۴۵۰ هزار تن محصول، رتبه اول تولید مرکبات در استان به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم اظهار داشت: پرتقال، خرما، لیموترش و لیمو شیرین از جمله محصولاتی هستند که در جهرم بیشترین میزان تولید در بین دیگر مرکبات به خود اختصاص دادند به طوری که بیش از ۸۰ درصد رتبه اول در استان را از آن خود کردند.
وی خاطرنشان کرد: کشورهای روسیه، آلمان، ارمنستان، اروپا، چین و حوزه خلیج فارس مقصد صادرات لیموترش و لیمو شیرین جهرم هستند که نه تنها باعث اشتغال زایی بلکه زمینه را برای توسعه اقتصادی و ارزآوری فراهم کرد.