گفتگوی تلفنی دکتر امیرعبداللهیان و وزیر خارجه اسپانیا- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم
دکترامیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و خوزه مانوئل آلبارز وزیر امور خارجه اسپانیا در خصوص مسائل بین المللی و دو جانبه به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، از گسترش هر چه بیشتر روابط تهران و مادرید استقبال کرد.
دکتر امیرعبداللهیان از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد و افزود: برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند.
رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ما همواره از تعامل با اروپا استقبال می کنیم، این در حالی است که بویژه سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس از سال 2015 قادر نبودند توافق هسته ای که یک تعهد بین المللی بود را پس از اعمال تحریم ها از سوی دولت ترامپ عملیاتی سازند.
دکتر امیرعبداللهیان از موضع اسپانیا در محکومیت اقدام تروریستی شیراز قدردانی کرد.
وزیر امور خارجه اسپانیا نیز در این گفت و گوی تلفنی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی شیراز و ابراز همدردی ملت و دولت اسپانیا با ملت و دولت ایران، بر ضرورت گفتگو تاکید کرد.
وزیر خارجه اسپانیا مناسبات دو کشور را تاریخی خواند.
وی در ادامه خواستار کمک به آزادی دو شهروند اسپانیایی بازداشت شده در خلال اغتشاشات اخیر در ایران شد.
انتهای پیام/