خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن با وارونه‌سازی به‌دنبال ترویج ناامیدی بین مردم ایران است

مهر | استان‌ها | جمعه، 20 آبان 1401 - 14:54
شهرکرد- امام جمعه شهرکرد گفت: دشمن با وارونه‌سازی امور به‌دنبال ترویج ناامیدی و روحیه یأس بین مردم ایران است.
نكونام،دشمن،اشاره،شهركرد،دشمنان،جمعه،جوانان،امام

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرکرد در مصلی امام خمینی (ره) بیان کرد: دشمن با بزرگنمایی مسائل به‌دنبال وارونه‌سازی در ذهن‌های جامعه است.
وی اُمیدآفرینی در جامعه را ضروری دانست و افزود: باید با تمام توان و قدرت در برابر دشمن و استکبار جهانی ایستادگی کرد تا جلوی وارونه‌سازی‌ها گرفته شود.
نکونام به اغتشاش‌های اخیر کشور اشاره و تصریح کرد: در ۱۳ آبان‌ماه جاری بخشی از مردم در صحنه آمدند و دشمن از این جمعیت گسترده شگفت زده شد.
وی با اشاره به قدرت بالای دفاعی کشور یادآور شد: در روزهای اخیر موشکی در ایران تولید شده که شاید ده‌ها سال دیگر دشمنان نتوانند به این فناوری برسند.
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد تأکید کرد: جوانانی که این روزها تحت تأثیر فضاهای مجازی قرار گرفته‌اند بدانند اقدامات شرورانه دشمنان چیزی جز تاراج فرهنگ و غارت منابع و ذلت ملت ندارد.
وی اظهار داشت: جوانان مراقب باشند کارهای هیجانی و احساسی آن‌ها زحمات مجاهدانه برادران و خواهران‌شان در نظام جمهوری اسلامی را کم‌رنگ نکند.
نکونام به فطرت پاک جوانان ایران اشاره و بیان کرد: اعتراض‌ها باید عقلانی مطرح شود تا بتوان اشکالات را رفع کرد.