خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن در اغتشاشات اخیر با تمام توان به میدان آمد/ مسئولان به معیشت مردم رسیدگی کنند

فارس | استان‌ها | جمعه، 20 آبان 1401 - 13:31
امام جمعه بروجن با اشاره به اینکه در اغتشاشات اخیر دشمن با تمام توان به میدان آمده است، گفت: یکی از شیوه‌های دشمن این است که با دروغ درفضای مجازی و رسانه‌ها، جریان‌سازی کند تا مردم آن جریان مجازی را حقیقی تلقی کنند.
دشمن،بروجن،مجازي،جمعه،بيت،احمدي،اهل،وظيفه،جوانان

امام جمعه بروجن با اشاره به اینکه در اغتشاشات اخیر دشمن با تمام توان به میدان آمده است، گفت: یکی از شیوه‌های دشمن این است که با دروغ درفضای مجازی و رسانه‌ها، جریان‌سازی کند تا مردم آن جریان مجازی را حقیقی تلقی کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حجت‌الاسلام سید محمد احمدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه بروجن گفت: سال‌هاست توطئه دشمن این است که با ایجاد شبهات، حُب اهل بیت را از قلوب جوانان و نوجوانان شیعه بیرون کند و این توطئه خطرناکی است.
امام جمعه بروجن ادامه داد: از وظایف مهم ما این است که حُب محمد و آل محمد را در قلوب نوجوانان و جوانان ایجاد و اهل بیت و کلام زیبای آنان را به جوانان درست معرفی کنیم تا آنان نیز محُب اهل بیت شوند.
وی افزود: ترویج فرهنگ کتابخوانی یک وظیفه مهم است به طوری که می‌توان گفت کتابخوانی یک فریضه دینی است زیرا قطعاً از مصادیق طلب علم است.
احمدی با اشاره به اینکه در اغتشاشات اخیر دشمن با تمام توان به میدان آمده است، گفت: یکی از شیوه‌های دشمن این است که با دروغ درفضای مجازی و رسانه‌ها جریان‌سازی کند تا مردم آن جریان مجازی را حقیقی تلقی کنند.
وی عنوان کرد: قرآن کریم به ما توصیه می‌کند تسلیم دروغ‌پردازی دشمن نشوید و مقاومت کنید تا دشمن رسوا شود.
امام جمعه بروجن توضیح داد: وظیفه دولت و مجلس است که به مردم صادقانه خدمت کنند، قیمت‌ها ساعت به ساعت گران‌تر می شود، قیمت فولاد و کالاهای دیگر را با قیمت دلار محاسبه می‌کنند و این محاسبه غلط و ظلم به مردم است.
وی افزود: امروز تلاش برای حل مشکلات مردم یک وظیفه الهی است قوای سه گانه بدانند اگر بخواهند کشور آباد و آینده نظام تضمین شود باید زیرساخت‌ها توسعه یابد و دین مردم تقویت شود.
احمدی گفت: مسئولان اگر رضای خداوند را می‌خواهند باید به معیشت مردم رسیدگی کنند باید گرانی کنترل شود.
وی ادامه داد: از مسئولان می‌خواهم، قانون جوانی جمعیت و پرداخت وام ازدواج را کامل اجرا کنند.
پایان پیام/۶۸۰۲۴