خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست هم‌اندیشی دانشگاهیان لرستان برگزار شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 20 آبان 1401 - 11:59
خرم‌آباد- رئیس دانشگاه لرستان نشست هم‌اندیشی دانشگاهیان لرستان با حضور مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد.
لرستان،دانشگاه،اسلامي،استان،علميه،پاك،فرهنگي،جواهر،اثرگذار،د ...

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نظری در نشست هم‌اندیشی دانشگاهیان استان لرستان مدیر حوزه‌های علمیه کشور و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: آن دانشگاهی، اسلامی است که سرزمین طیّب را کشت کند، ایجاد شهر پاک و طیّب، کار دانشگاه و استاد دانشگاه است، دانشگاه اسلامی، خودش، شهر پاک و طیّب می‌شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه اسلامی، دانشگاهی است که دل پاک را آباد و آبادتر کند، دانشگاه اسلامی، آینده‌پژوهی می‌کند و چالش‌های فراروی یک ملت و بشریت را پیش‌بینی و برای آن، برنامه‌ریزی می‌کند.
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: دانشگاه اسلامی، به فکر حل نظام مسائل است.
نظری اظهار داشت: امام علی (ع)، خطاب به جابر فرمود چند چیز، باعث قوام زندگی، دنیا و آخرت انسان‌ها است، دانشمندی که علم او، کاربردی، اثرگذار و مفید به حال خود و جامعه است، افرادی که می‌آیند و مهارت‌آموزی می‌کنند و سرمایه‌گذاری که سرمایه‌اش را در راه خدا انفاق می‌کند.
وی افزود: دانشگاه اسلامی، بایستی استادان و دانشجویانی را پرورش دهد که در تراز صاحب جواهر کلام (علامه محمدحسن نجفی) باشند که در حوزه‌های علمیه درخشید، صاحب جواهر کلام، چنان اثرگذار بود که مرحوم حضرت امام (ره)، بر روی فقه جواهری، تکیه کرد.
بنا بر این گزارش، در نشست هم‌اندیشی دانشگاهیان استان لرستان، سایر رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، برخی اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان نیز دیدگاه‌های خود را در حضور آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیان کردند.
همچنین در این نشست، آیت‌الله هاشم نیازی، نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری و حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان حضور داشتند.
این نشست، با همکاری دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه‌های استان لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.