سیاست دولت اصلاح مبتنی بر نقد سازنده است/ در جنگ رسانه ای دشمن اقلیت به جای اکثریت دیده می شود
سخنگوی هیئت دولت با اشاره به اینکه باید از حداکثر ظرفیت برای تشکیل ایران قوی بهره برد، افزود: در عین حال که مبنا بر نظر اکثریت است اما باید بهره وری از نظر اقلیت نیز داشته باشیم چرا که همه با هم ایران قوی را تشکیل می دهیم.

سخنگوی هیئت دولت با اشاره به اینکه باید از حداکثر ظرفیت برای تشکیل ایران قوی بهره برد، افزود: در عین حال که مبنا بر نظر اکثریت است اما باید بهره وری از نظر اقلیت نیز داشته باشیم چرا که همه با هم ایران قوی را تشکیل می دهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، علی بهادری جهرمی ظهر امروز در نشست هم اندیشی اساتید و اعضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مجتمع سلامت برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه نظرات معکوس مطرح شد و این حسن برگزاری این جلسات است و در ایران قوی باید میدان برای اظهار نظرات مخالف باز باشد.
وی با بیان اینکه همه با هم ایران را تشکیل می دهیم،اظهار کرد: با تمام اختلاف سلیقه ها، هنر این است که از حداکثر ظرفیت ها استفاده کنیم.
سخنگوی هیئت دولت با اشاره به اینکه سیاست دولت این است که به اکثریت و اقلیت بر اساس نگاه به ارزش ها توجه داشته باشد، افزود: بنابراین در عین اینکه مبنا بر نظر اکثریت است باید بهره وری از نظر اقلیت نیز داشته باشیم.
جهرمی اظهار کرد: دشمن متمرکز بر این تقابل و تعارض است و نگاه های مختلف را هدف گرفته است از این رو توجه به این مهم بیش از پیش لازم است.
وی خاطر نشان کرد: دشمن به امید تجزیه طلبی است و تلاش دارد در این مسیر بدمند و مسیر اختلاف را به جنجال بکشد.
سخنگو و دبیر هییت دولت ابراز کرد: در مباحث اختلاف باید مباحثه را جایگزین جنگ کنیم.
این مهم را مدنظر داشته باشید اگر از فضای خانوادگی و مباحثه ای مبتنی بر مودت و دوستی خارج شویم نتیجه آن حرکت به سمت خواسته دشمن است.
جهرمی تاکید کرد: دشمن با کار رسانه ای و تبلیغاتی هیاهو ایجاد می کند و در این شرایط،صدای حق شنیده نمی شود و نظر اقلیت به جای اکثریت دیده می شود.
وی با اشاره به اینکه فرد اغتشاشگر مانع صدای اعتراض می شود و این هدف دشمن است، افزود: آشوب افکنی از اختلاف سلیقه سو استفاده کرده و هیاهو ایجاد می کند اگر با افراد معترض صحبت کنید کار اغتشاشگران را نفی می کنند.
سخنگو و دبیر هییت دولت ابراز کرد: هنر ما( یعنی جمع حاکمیتی و مردم و معترض و منتقدی که کلیت نظام را قبول دارد) تفکیک کردن این مسائل است.
در جلسه این سوال مطرح شد که این حوادث ناشی از کم توجهی داخل است یا خارج؟
باید گفت هر دو موثر است.
جهرمی گفت: دشمن رشد کشور را بر نمی تابد چون ایران؛ کشوری استراتژیک در معادلات قدرت جهانی است.
از لحاظ منابع طبیعی در رده پنجم و در هندسه جهانی موثر و نقش آفرین هستیم.
وی ابراز کرد: بخشی از تغییر هندسه قدرت جهانی به خاطر افول آمریکا و بخشی به خاطر تغییر شیوه بازیگری ایران است که هندسه قدرت را جا به جا کرده است.
سخنگوی هیئت دولت افزود: در این میان دشمن تحریم می کند، جنگ رسانه راه می اندازد و بر امپراتوری رسانه ای سرمایه گذاری کرده و ناکارآمدی کشور را بیشتر از کارآمدی جلوه می دهد.
جهرمی خاطر نشان کرد: حوادث اخیر آرمانی ترین شرایط برای آشوب آفرین بود.
آمریکا طراح و بازیگر اصلی فضای مجازی است و سیاست های حاکم بر این محیط را او تعیین می کند اما در چنین شرایطی می بینیم قدرت او در فضای مجازی رو به افول است.
وی تاکید کرد: نقشه دشمن اثرگذار نیست و شاهد هستیم فروش نفت رو به رشد است و هر ماه رکورد ماه قبل را می زنیم که این خود نشان از کاهش قدرت تحریم است.
سخنگوی هیئت دولت ابراز کرد: نتیجه سرمایه گذاری غرب بر دامن زدن به حوادث اخیر و آشوب آفرینی چیزی جز شکستن هیمنه آن نبود.
آمریکا رو به افول و ایران در حال صعود است.
جهرمی گفت: رویکرد دولت در برابر حوادث و مشکلات برگزاری هر چه بیشتر جلسات گفت وگو و همفکری با تمام ایرانی ها و نگاه هاست برای هر چه بیشتر دیده شدن مشکلات و پاسخگویی درست.
انتهای پیام/