خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارلمان لبنان بار دیگر در انتخاب رئیس‌ جمهور ناکام ماند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 آبان 1401 - 14:18
پارلمان لبنان برای پنجمین بار در انتخاب رئیس‌ جمهور این کشور ناکام ماند.
لبنان،رئيس،پارلمان،جمهور،انتخاب

پارلمان لبنان امروز پنجشنبه پنجمین جلسه خود را برای انتخاب رئیس جمهور برگزار کرد که با توجه به عدم اجماع بین جناح های مختلف پارلمانی به نتیجه ای نرسید.
به گزارش المنار، رئیس پارلمان جلسه بعدی را برای انتخاب رئیس جمهور برای پنجشنبه آینده، ۱۷ نوامبر تعیین کرده است.
پارلمان لبنان پس از آنکه هیچ نامزدی نتوانست دو سوم آرای نمایندگان را به دست آورد، بار دیگر در انتخاب رئیس جمهور جدید ناکام ماند.
کاندیدا‌های پست ریاست جمهوری لبنان برای تصدی این پست باید بیش از دو سوم آرا نمایندگان حاضر در رای گیری، از پارلمان ۱۲۸ نفری این کشور را به دست آورند.
المیادین نیز در گزارشی اعلام کرد: نشست امروز پارلمان لبنان به حد نصاب نرسید و دلیل آن، تحریم برگزاری این نشست از سوی برخی فراکسیون‌های پارلمانی و عدم توافق بر سر نامزدی که بتواند دو سوم آراء را کسب کند، است.
دوره ریاست جمهوری میشل عون در ۳۱ اکتبر (نهم آبان ماه) به پایان رسید.
میشل عون ۸۹ ساله سیزدهمین رئیس جمهور لبنان بود که با پایان دوره ریاست جمهوری او با اجماع و انتخاب نمایندگان مجلس، جای خود را به چهاردهمین رئیس جمهور لبنان خواهد داد.