خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قتل مرد جوان در چاقوکشی قهوه خانه خیابان هنگام- اخبار حوادث - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 18 آبان 1401 - 16:31
مرد جوان در یک درگیری در قهوه خانه خیابان هنگام با ضربه چاقو به قتل رسید.
قتل،جنايي،زارعي،كارآگاهان،بازپرس،آگاهي،مرد،تحقيقات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، سه‌شنبه هفدهم آبان ماه جاری، درگیری مرگبار 3 مرد جوان در قهوه‌خانه‌ای در خیابان هنگام، به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش داده شد.
با اعلام این خبر، ماموران کلانتری 136 فرجام، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه محمدحسین زارعی؛ بازپرس کشیک قتل شعبه اول دادسرای امور جرائم جنایی راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.
تیم جنایی پس از حضور محل حادثه با جسد مرد جوانی مواجه شدند که از ناحیه گردن هدف یک ضربه چاقو گرفته و به قتل رسیده بود و در بررسی‌های ابتدایی مشخص شد، عامل این جنایت پس از ارتکاب قتل در قهوه‌خانه پا به فرار گذاشته است.
تحقیقات میدانی تیم جنایی حکایت از آن داشت، مقتول که در قهوه‌خانه حضور داشته به دلیل فحاشی و چشم در چشم شدن با قاتل درگیر شده و با ضربه چاقو به قتل رسیده است!
همچنین با تحقیقات تکمیلی مشخص شد این نزاع مرگبار بین 3 نفر در قهوه‌خانه رخ داده است.
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در نخستین گام با دستور بازپرس زارعی دوربین‌های مداربسته قهوه‌خانه را هدف بازبینی قرار دادند و قاتل فراری را شناسایی کردند.
به گزارش تسنیم، با دستور محمدحسین زارعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی جسد مقتول برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی جهت دستگیری مرد جنایتکار وارد عمل شده‌اند.
انتهای پیام/