خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح 17 کتابخانه عمومی در هفته کتاب- اخبار ادبیات و نشر - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 18 آبان 1401 - 15:35
دبیر هفته کتاب نهاد کتابخانه های عمومی کشور ضمن تشریح برنامه های این نهاد برای ایام هفته کتاب، از افتتاح 17 کتابخانه عمومی به این مناسبت خبر داد.
كتاب،هفته،برگزار،پويش،نهاد،عمومي،دبير

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشست خبری و رسانه‌ای محمدرضا هراتی، معاون توسعه نهاد کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی و دبیر هفته کتاب چهارشنبه (18 آبان‌ماه) در کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد.
هراتی در این نشست با اعلام برنامه‌های روزهای مختلف نهاد کتابخانه‌های عمومی به‌مناسبت هفته کتاب، بر کتابخوان بودن مردم ایران تاکید کرد و گفت: سال گذشته از پویش «اهدای کتاب اهدای دانایی» استقبال بسیار خوبی را شاهد بودیم؛ یک‌میلیون و 500 هزار نسخه کتاب از سوی مردم به کتابخانه‌های عمومی اهدا شد.
دبیر هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی با بیان اینکه در برگزاری سی‌مین دوره هفته کتاب، 60 دستگاه مستقیم و غیرمستقیم مشارکت دارند، افزود: امسال هفته کتاب با هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف و یک‌ صداتر برگزار خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه 33 باب کتابخانه در هفته کتاب بازگشایی، افتتاح و جابجایی مکانی خواهند شد، افزود: 17 باب از این کتابخانه‌ها به‌طور رسمی افتتاح می‌شود.
کتابخانه ملی بیش از 100 برنامه برای هفته کتاب برگزار می‌کند
دبیر هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی با اشاره به برگزاری پویش «کتاب دستت چیه» در دو بخش مردمی و مسئولان، گفت: این پویش در قالب یک کلیپ سه‌ دقیقه‌ای با محوریت معرفی کتاب و شاخص‌‌های اثر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان باید کلیپ‌های خود را به نشانی ketab.cit.ir ارسال کنند.
دبیر هفته کتاب نهاد کتابخانه‌های عمومی با اشاره به برگزاری پویش «کتاب دستت چیه» در دو بخش مردمی و مسئولان، گفت: این پویش در قالب یک کلیپ سه‌ دقیقه‌ای با محوریت معرفی کتاب و شاخص‌‌های اثر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان باید کلیپ‌های خود را به نشانی ketab.cit.ir ارسال کنند.
هفته کتاب از روز بیست و یکم آبان‌ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.
انتهای پیام/