سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادر شهیدان «اسفندیار و سهراب سروش‌نژاد» آسمانی شد

فارس | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 18 آبان 1401 - 11:30
بانو «مخمل سروش‌نژاد» مادر شهیدان والامقام «اسفندیار و سهراب سروش‌نژاد» سه‌شنبه ۱۷ آبان ماه بر اثر بیماری و کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
چرام،شهرستان،والامقام،اسفنديار،سهراب

بانو «مخمل سروش‌نژاد» مادر شهیدان والامقام «اسفندیار و سهراب سروش‌نژاد» سه‌شنبه ۱۷ آبان ماه بر اثر بیماری و کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
به گزارش خبرگزاری فارس، بانو «مخمل سروش‌نژاد» مادر شهیدان والامقام «اسفندیار و سهراب سروش‌نژاد» سه‌شنبه ۱۷ آبان‌ماه بر اثر بیماری و کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
اسفندیار سروش‌نژاد ششم مهر ۱۳۳۹ در روستای ده‌شیخ شهرستان چرام به دنیا آمد.
او که ازدواج کرده و صاحب ۱ فرزند بود، به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و نهم اردیبهشت ۱۳۶۱ در آبادان به شهادت رسید.
سهراب سروش‌نژاد نیز متولد اول تیر ۱۳۴۲ در روستای ده‌شیخ شهرستان چرام بود.
او که به عنوان بسیجی در جبهه حاضر شده بود، در ۲۲ بهمن ۱۳۶۰ در خرمشهر به شهادت رسید.
پیکرهای مطهر هر ۲ شهید والامقام در گلزار شهدای شهرستان چرام به خاک سپرده شده است.
مراسم تشییع پیکر مادر شهیدان سروش‌نژاد امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ماه ساعت ۱۴/۳۰ در محل قطعه صالحین گلزار مطهر شهدای شهرستان چرام برگزار می‌شود.
پایان پیام/