خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کشور برای شرکت در جشنواره اقوام، به استان گلستان سفر کرد

فارس | سیاسی | سه شنبه، 17 آبان 1401 - 21:54
وزیر کشور دقایقی پیش وارد استان گلستان شد و مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.
استان،اقوام،استاني،وزير،كشور،وحيدي،گلستان

وزیر کشور دقایقی پیش وارد استان گلستان شد و مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، احمد وحیدی وزیر کشور در سفر به استان گلستان، مورد استقبال علی محمد زنگانه و مسئولان استانی قرار گرفت.
وزیر کشور در جمع خبرنگاران، هدف از این سفر را شرکت در جشنواره اقوام که در این استان برپا شده است، معرفی کرد و افزود: اقدام بسیار خوبی است که با همکاری استاندار و گردشگری اجرا شده است.
وحیدی، استان گلستان را نگین اقوام ایرانی توصیف کرد و ادامه داد: این استان محل مناسبی برای برپایی چنین جشنواره‌ای است که پس از توقف چند ساله، از سر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: اقوام ایرانی در این استان همواره با صلح و صفا در کنار هم زندگی کرده‌اند و این پیام را به همه مخابره می کند که همه اقوام تحت پرچم بلند ایران گرد هم می‌آیند و افتخارآفرینی می‌کنند.
وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره عدالت بودجه‌ای هم گفت: عدالت‌ورزی جزء شعارهای اصلی دولت آیت الله رئیسی است و یکی از دلایل سفرهای استانی ایشان، همین موضوع بوده است.
وحیدی افزود: ان‌شاءالله کمبودهایی که از گذشته وجود داشته است، با اقدامات مجاهدانه مسئولان استانی و کمک‌های ملی،برطرف شود که جزء خواسته‌های جدی دولت است.
پایان پیام/