خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافقنامه ۳ جانبه اردن، امارات و رژیم صهیونیستی

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 17 آبان 1401 - 17:47
اردن و امارات و رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه توافقنامه جدیدی درباره پروژه های آبی و انرژی امضا کردند.
اردن،صهيونيستي،آب،توافقنامه،امارات،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اردن و امارات و رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه توافقنامه جدیدی درباره پروژه‌های آبی و انرژی امضا کردند.
این توافقنامه در حاشیه نشست آب و هوایی در شهر شرم الشیخ به امضا رسید.
منابع عبری اعلام کردند که این توافقنامه سه جانبه به همکاری میان سه طرف منجر خواهد شد.
طبق این توافقنامه، امارات یک مرکز آب شیرین کن در ساحل غربی الجلیل در اراضی اشغال احداث می‌کند تا آب آشامیدنی برای اردن تامین شود.
امارات همچنین یک نیروگاه بزرگ انرژی خورشیدی در صحرای اردن برای تامین برق رژیم صهیونیستی احداث خواهد کرد.
منابع عربی افزودند که طبق این پروژه، اردن که از کمبود آب رنج می‌برد و ساحل کمی دارد، مهمترین مشکلش حل می‌شود.
همچنین رژیم صهیونیستی که مساحت وسیع و کافی برای نیروگاه خورشیدی ندارد به هدف مطلوب خود می‌رسد و امارات هم از دو طرف یعنی اردن و رژیم صهیونیستی پول خواهد گرفت.
روزنامه صهیونیستی معاریو هم گزارش داد: به موجب این توافق، اسرائیل آب شیرین به اردنی‌ها خواهد فروخت و از آنها برق خواهد خرید.