تعداد واحد های بوم گردی مازندران افزایش می یابد- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه تعداد واحد های بوم گردی مازندران افزایش می یابد، گفت: تعداد 350 اقامتگاه بوم گردی در استان خیلی کم است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، صادق برزگر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در حاشیه افتتاحیه یک واحد بومگردی در روستای "سُرخکلا تپه" بخش زیرآب سوادکوه در گفتوگو با خبرنگاران توسعه زیرساختی اقامتی به ویژه در نواحی روستایی را از سیاستهای اداره کل میراث فرهنگی استان برشمرد و اظهار داشت: این زیرساختها به ویژه در مناطق روستایی میتواند معرف خوبی برای جاذبهها، ظرفیتها و پتانسیلهای روستاها باشد.
وی تصریح کرد: تلاشمان بر این است تا در راستای کمک به این قشر که بخش عمدهای از جمعیت استان را شامل میشوند، کمکی به توسعه اقتصادی، معرفی فرهنگ و ظرفیت روستاها داشته تا شاهد توسعه و رشد این مجموعهها در سطح مازندران باشیم.
توسعه اقامتگاههای بومگردی علاوه بر تقویت بنیه اقتصادی با اثرگذاری بالا میتواند بسیاری از آسیبها را در روستاها کاهش دهد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با بیان اینکه تعداد اقامتگاهها در مازندران باید افزایش یابد، عنوان کرد: در سطح استان حدود 350 اقامتگاه بومگردی داریم که خیلی کم است و باعث فعالیتهای غیرمجاز میشود و تلاش داریم تا تعداد اقامتگاهها را افزایش دهیم.
محمد حمزهنژاد رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سوادکوه نیز با بیان اینکه بومگردی محور توسعه سوادکوه است، اظهار داشت: تعداد 22 واحد اقامتی در سوادکوه داریم که کم است در حوزه گردشگری ما منتظر متقاضیان هستیم تا در کنار اقدامات آنها حمایتهای ما در بحث انرژی، وام و سایر موارد شاملشان شود.
وی افزود: مواردی که در حیطه وظایف ماست و سازمان تعریف کرده و به ما ابلاغ میشود را درمورد متقاضیان انجام میدهیم.
حمزهنژاد درمورد افتتاح واحد بومگردی در "سُرخکلا تپه" ، بیان کرد: این واحد با هزینه شخصی توسط متقاضی راهاندازی شده اما برای پروانه بهرهبرداری با توجه به آییننامه و دستورالعمل وام بند الف تبصره 18 معرفی کردیم که به دلیل 14 درصد بودن تاکنون تمایل نداشتند که البته تنفس دو ساله دارد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سوادکوه اظهار داشت: یکی از معضلاتی که در سوادکوه با آن مواجه هستیم بحث خامفروشی است، اگر در نحوه تسهیلات تغییراتی ایجاد شود توانایی افراد بالا میرود.
حمزهنژاد تصریح کرد: اگرچه موتور گردشگری در سوادکوه کند است اما درحال حرکت بوده چراکه اتصال مرکز با شمال کشور است به نوعی هم معبر و هم مقصد هستیم و باید به مقصد تبدیل شود که نیازمند تکمیل کردن زنجیره توسط همه ادارات مربوطه است.
انتهای پیام/