خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش به محدوده و حریم شهر باید با تایید شورای شهر اقدام شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 آبان 1401 - 14:47
زنجان-رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر زنجان گفت: هرگونه افزایش به محدوده و حریم شهر باید با تایید شورای شهر اقدام شود که این موضوع به دلیل نامشخصی مغفول واقع شده است.
شهر،افزايش،محدوده،مسكن،مشكلات،شوراي،شهرسازي،موضوع،طالب

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی طالب ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: طرح‌های مختلف مسکن جزو مواردی بوده که همواره نسبت به اجرای آن تاکید شده است.
وی با بیان اینکه نتیجه این شعارها حل مشکل مسکن نبوده است، ابراز داشت: افزایش مشکلات مسکن و حتی ایجاد مشکلات فرهنگی اجتماعی سیاسی و زیست‌محیطی بوده است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر زنجان گفت: یکی از علل بروز این مشکلات نبود برنامه و طرح مطالعاتی دقیق در این باره است.
طالب تاکید کرد: برابر تبصره ۱۲ قانون جهش تولید مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی مکلف است اولویت اول تامین مسکن را در اراضی واقع در بافت مرکزی و فرسوده قرار دهد که متاسفانه این موضوع تقریباً در هیچ‌کدام از استان‌ها رعایت نشده است.
وی افزود: دولت‌ها به راحت‌ترین شکل ممکن آن یعنی الحاق به محدوده یا تغییر کاربری اراضی روی آورده‌اند متاسفانه این موضوع در شهر زنجان نیز در حال اقدام است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: با توجه به مشکلات زیرساختی برخی نهادها و ارگان‌ها مانند آب منطقه‌ای و کمبود آب، این افزایش محدوده باعث مشکلات فراوان سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، زیست‌محیطی و غیره خواهد شد در کنار این موضوع پتانسیل و توانایی شهرداری نیز مطرح است.
طالب گفت: افزایش محدوده باعث افزایش هزینه‌های شهرداری خواهد شد و از طرفی با توجه به نص صریح قانون هرگونه افزایش به محدوده و حریم شهر باید با تایید شورای شهر اقدام شود که متاسفانه این موضوع به دلیل نامشخصی مغفول واقع شده است.
وی تصریح کرد: بنده به عنوان نماینده مردم در شورای شهر و مسئول کمیسیون شهرسازی شورای شهر مخالفت خود را با افزایش محدوده شهر اعلام می‌کنم چرا که بدون انجام مطالعات کافی و مغایر با طرح جامع مصوب شده در چند ماه قبل اقدام به افزایش چند ۱۰۰ هکتاری یا چند هزار هکتاری به محدوده شهر کرد.