خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نباید فضای استان پیش از زمان مقرر انتخاباتی شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 17:44
یاسوج- معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نباید فضای استان پیش از موعد، انتخاباتی شود.
استان،دامن،نظري،فضاي،انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم نظری عصر دوشنبه در نشست مدیران روابط عمومی دستگاه‌ها با استاندار، افزود: باید کمک کنیم که فضای استان آرام باشد و پیش از موعد فضای استان انتخاباتی نشود.
نظری با بیان اینکه پیش از زمان انتخابات به شدت به مرضوع انتخابات دامن زده می‌شود، اظهار کرد: این موضوع از هر جهت به نفع استان نیست.
وی افزود: امید است برای ایجاد یک جو آرام بر استان کمک کنیم و در آینده و زمان مقرر انتخابات پرشوری داشته باشیم.
نظری با تاکید بر استقبال از نقدهای سازنده و عادلانه، گفت: استقبال از انتقادها، فضای باز سیاسی و خبری مورد تاکید دولت است و نگاه باز جامعه معطوف به رسانه‌ها است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار دامن زدن به مسائل قومیتی را عاملی برای واپسگرایی استان دانست و بیان کرد: دامن زدن به این مسائل آسیب‌های مختلفی را رقم می‌زند.