خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد در تهران/ افزایش نسبی دما از فردا

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 17 آبان 1401 - 13:11
براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان آسمانی ابری و نیمه‌ابری و همراه با وزش باد و بارش پراکنده برف وباران در ارتفاعات و افزایش نسبی دما از فردا پیش‌بینی می‌شود.
دماي،استان،ابري،آبان،افزايش،تهران

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان آسمانی ابری و نیمه‌ابری و همراه با وزش باد و بارش پراکنده برف وباران در ارتفاعات و افزایش نسبی دما از فردا پیش‌بینی می‌شود.
به گزارش فارس، با بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی مدل‌های پیش‌یابی عددی، وضعیت جوی استان، طی امروز(۱۷ آبان) آسمان قسمتی ابری تا نیمه‌ابری گاهی وزش باد و در ساعات بعدازظهر به‌تدریج کاهش ابر و در مناطق پرتردد شهری گاهی همراه با غبار محلی و اما در ارتفاعات بارش‌های پراکنده برف و باران و پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.
با توجه به پایدار بودن جو تا پایان هفته افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در نقاط پرتردد دور از انتظار نیست.
از ساعات بعدازظهر جمعه تا روز شنبه (۲۰ تا ۲۱ آبان) بارش‌های پراکنده باران و در ارتفاعات باران و برف مورد انتظار است.
برای امروز شاهد روند کاهش دما و سپس شاهد افزایش نسبی دما خواهیم بود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه آلودگی -امین آباد با کمینه دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا ( ۱۸ آبان ) قسمتی ابری و گاهی وزش باد و در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (۱۹ آبان) قسمتی ابری و غبار صبحگاهی و به‌تدریج افزایش ابر با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
پایان پیام/