خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت تولید آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر ۲ برابر می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 آبان 1401 - 10:24
بوشهر- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از افزایش ۲ برابری ظرفیت تولید آب از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن‌ استان بوشهر تا پایان سال جاری خبر داد.
بوشهر،مترمكعب،آب،استان،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن عالی صبح سه‌شنبه در نشست بررسی طرح‌های آب‌شیرین‌کن بوشهر با اشاره به تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های مهم حوزه آب استان بوشهر در سال جاری اظهار داشت: با تکمیل این پروژه‌ها ظرفیت تولید آب از طریق شیرین‌سازی آب دریا افزایش می‌یابد.
وی، با اشاره به افزایش ۲ برابری ظرفیت تولید آب از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر تا پایان سال جاری خاطرنشان کرد: در شهرها و روستاهای استان طرح‌های آب‌شیرین‌کن به ظرفیت ۱۵۰ هزار مترمکعب در دست اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به گذر بدون بحران و تنش از فصل گرما امسال تصریح کرد: تلاش شبانه‌روزی کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر سبب شد در فصل گرما و تابستان تمام مطالبات پاسخ داده شود که قابل تقدیر و سپاس است.
عالی با اشاره به اینکه اکنون به ظرفیت بیش از ۱۲۰ هزار مترمکعب پروژه آب‌شیرین‌کن در نوار ساحلی بوشهر در حال اجرا است، اظهار داشت: علاوه بر آب‌شیرین‌کن ۷۰ هزار مترمکعب نیروگاه اتمی ۲ پروژه در نوار ساحلی به ظرفیت ۵۲ هزار مترمکعب در حال اجرا است.
وی روند اجرا طرح‌های آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار و ۱۷ هزار مترمکعب نوار ساحلی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بخشی از آب‌شیرین‌کن ۱۷ هزار مترمکعب در خط ساحلی بوشهر وارد مدار تولید شده و فاز بعدی تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر طرح آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعب بوشهر با همکاری و مشارکت گروه سرمایه‌گذاری مپنا را مورد اشاره قرار داد و گفت: در آینده نزدیک مرحله نخست طرح آب‌شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعب بوشهر به بهره‌برداری خواهد رسید.