خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین گفتگوی بایدن با نتانیاهو پس از انتخابات کنست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 17 آبان 1401 - 10:18
رئیس جمهور آمریکا در تماسی دیرهنگام با نتانیاهو، پیروزی او را در انتخابات کنست تبریک گفت.
نتانياهو،رژيم،حزب،تشكيل،بايدن،صهيونيستي،صهيونيست،كابينه،مذهب ...

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب لیکود و نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به دلیل پیروزی در انتخابات کنست تبریک گفت و اعلام کرد که واشنگتن از نزدیک شاهد تشکیل کابینه‌ای است که احتمالاً احزاب مذهبی و راست افراطی را در بر خواهد گرفت.
به گزارش رویترز، کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت که بایدن "دوباره بر قدرت شراکت دو جانبه و بر حمایت تزلزل ناپذیر خود از امنیت اسرائیل تاکید کرد."
او افزود: ما به نظارت دقیق بر روند تشکیل کابینه ادامه خواهیم داد.
نتانیاهو پس از این تماس در توئیتر نوشت که به بایدن گفته است که آن‌ها می‌توانند "به توافقات صلح بیشتری دست یابند و با تهدید ایران مقابله کنند.
"
رژیم صهیونیستی در دوره قبلی نخست وزیری نتانیاهو، روابط خود را با امارات و بحرین تحت نظارت آمریکا عادی کرد.
پارلمان رژیم صهیونیستی هنوز باید رسما توسط رئیس اسرائیل مأمور تشکیل کابینه شود، روندی که ممکن است هفته‌ها طول بکشد.
نتانیاهو قول داده است که کابینه‌ای کاملاً راستگرا با حضور حزب صهیونیست مذهبی و دو حزب ارتدوکس شاس و یهودیت توراتی تشکیل دهد.
از این روی احتمال دارد که این حزب، دو وزارتخانه مهم یعنی جنگ و امنیت داخلی را به دست گیرد؛ در این صورت در بیشتر تصمیمات جنگی مورد انتظار، حرف آخر را خواهد زد.
این در حالی است که هیچ کس در بین اپوزیسیون به نتانیاهو به عنوان یک رهبر نگاه نمی‌کند.
از این رو مقامات این رژیم درباره خطر فروپاشی درونی به خاطر گسست داخلی و اختلافات بین یهودیان ارتدکس و جریان های سکولار و صهیونیست هشدار داده اند.