خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غذا‌هایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند!

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 20:41
درد و خارش گلو، سرفه خشک و کوتاه و گرفتگی بینی از علائم رایجی‌ هستند که معمولا هنگام سرماخوردگی آن‌ها را تجربه می‌کنیم؛ علائمی که با گذشت زمان بهبود پیدا می کنند.
چرب،التهاب،معده،قند

درمان کامل سرماخوردگی حدود ۵ روز طول می‌کشد، اما اگر رژیم غذایی و روش زندگیمان را تغییر ندهیم، شاهد بدتر شدن علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا خواهیم بود.
شیرینی ها: مصرف زیاد قند سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند.
غذا‌های چرب: مصرف غذا‌های چرب التهاب بدن را بالا می‌برد.
ترشیجات: سرکه و نمک موجود در ترشیجات التهاب گلو را افزایش می‌دهند.
غذا‌های ترد: این غذا‌ها می‌توانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند.
آب نبات‌های بدون قند:به دلیل داشتن سوربیتل باعث ایجاد مشکلات گوارش می‌شود.
میوه‌های خانواده مرکبات: در صورت معده درد، باعث تحریک معده و حالت تهوع می‌شود.
غذا‌های چرب: مصرف غذا‌های چرب التهاب بدن را بالا می‌برد.
کربوهیدرات‌های ساده: باعث افزایش قند خون می‌شوند البته همه کربوهیدرات‌ها بد نیستند.
غذا‌های تند: در صورت معده درد، هنگام بیماری به هیچ وجه غذا هایتان را تند نکنید.