سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی 14 چالش کلیدی در آموزش و پرورش

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 15:34
دبیر ستاد ملی ستاپ (سکوی تحول آموزش و پرورش) با اشاره به اینکه هدف اصلی ما جبهه‌سازی و تشکیل جبهه تحول‌خواه در آموزش و پرورش است، گفت: دانش‌بنیان‌ها دارای ظرفیتی هستند که می‌توانند به کمک آموزش و پرورش آیند.
پرورش،آموزش،تحول،ملي،آيند،دبير،ستاد،هدف،كمك،ارائه

دبیر ستاد ملی ستاپ (سکوی تحول آموزش و پرورش) با اشاره به اینکه هدف اصلی ما جبهه‌سازی و تشکیل جبهه تحول‌خواه در آموزش و پرورش است، گفت: دانش‌بنیان‌ها دارای ظرفیتی هستند که می‌توانند به کمک آموزش و پرورش آیند.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، رویداد ملی ستاپ (سکوی تحول آموزش و پرورش) با تفکر ارائه راهکارهای نوین و خلاق تربیتی - آموزشی و همچنین با هدف حمایت افراد، تیم‌های نوآور و استارت‌آپ‌های فعال این حوزه در راستای حل چالش‌های موجود در زیست‌بوم تعلیم و تربیت برگزار شد.
سیدحسام نوربخش دبیر ستاد ملی ستاپ گفت: یکی از دلایلی که اتاق فکر رویداد ستاپ به ن رسیده‌اند این بود که تنها از آموزش و پرورش انتظار تحول نداشته باشیم و سایر دستگاه‌ها نیز پای کار آیند.
تحول زمانی اتفاق می‌افتد که اقدامات آن از دل آموزش و پرورش و به دست شبکه‌های مردمی اتفاق بیفتد.
وی افزود: هدف اصلی، جبهه‌سازی و تشکیل جبهه تحول‌خواه در آموزش و پرورش است که دانش‌بنیان‌ها می‌توانند در آن به کمک آموزش و پرورش آیند و در بند 17 و 18 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به آن اشاره شده است.
یکی دیگر از راهکارهای تحول این است که بتوانیم همه را دور هم جمع کنیم و از بهمن سال گذشته فراخوانی به فعالان نظام تعلیم و تربیت ارسال و در بدنه زیست‌بوم علمی کشور دیده شد.
دبیر ستاد ملی ستاپ ادامه داد: در پروسه یکی دو ماهه 150 طرح به دبیرخانه ستاپ ارسال شد، تیم‌هایی که نیاز به شتاب‌دهی داشتند و تسهیلاتی برای آنان درنظر گرفته شد تا بتوانند به کف میدان وارد شوند.
23 تیم به مرحله سرمایه گذاری رسیدند که 10 تیم ارائه حضوری دارند و بقیه نیز با سرمایه‌گذاران هماهنگ خواهند شد.
قرار است تیم‌ها به مسئولان و سیاست‌گذاران آموزش و پرورش کمک کنند و سرمایه‌گذاری ویژه‌ای روی آنها انجام شود.
وی با اشاره به اینکه به 14 چالش کلیدی در آموزش و پرورش رسیده‌ایم اظهار کرد: مبنای دریافت طرح‌ها رسیدگی به مسائل واقعی آموزش و پرورش کشور است که پاسخ‌های ارائه شده در حال رفع مسائل هستند.
استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی، عدالت آموزشی و...
از موضوعاتی هستند که به آن پرداخته شده است و ما از مجموعه‌های حاکمیتی که ما را همراهی کردند تشکر می‌کنیم.
پایان پیام/