سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 30 درصد استعمال مواد دخانی در نوجوانان- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 12:54
مدیرکل دفتر پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت: دستگاه قضایی به مسئولیت مسئولانی که ترک فعل کرده اند رسیدگی کند زیرا که نتیجه ترک فعل های گذشته، افزایش 30 درصدی استعمال مواد دخانی در نوجوانان امروز است.
مواد،نوجوانان،دخاني،دادستاني،دخانيات،قانون،صادقي،جرم،اشاره،ق ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، محمدحسین صادقی صبح امروز در بازدید از مدارس ورامین و در جمع دانش آموزان اظهار داشت: دادستانی باید در صدر کار مداخله‌گر، مطالبه‌گر و احیاگر در حوزه عامه مردم باشد و سلامت عامه و عمومی مردم نباید با تهدید مواجه شود که در این صورت دادستانی به‌عنوان مدعی‌العموم می‌تواند وارد شود.
وی افزود: با ورود و اجرای دقیق مسائل جلوی باید از آلودگی جوانان و نوجوانان جلوگیری کرد زیرا که درگیر شدن به دام مواد دخانیات حتی تفریحی باعث گرفتار شدن فعالان جامعه و آینده‌سازان کشور می‌شود.
مدیرکل دفتر پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور در ادامه با اشاره به اینکه دخانیات دروازه ورود به مواد مخدر و مشروبات الکلی است و درصد بزهکاری را افزایش می‌دهد گفت: در سال‌های گذشته گرایش نوجوانان به مصرف مواد دخانیات افزایش یافته و متأسفانه در دختران نیز گرایش به مصرف مواد دخانی بیشتر از گذشته شده است.
صادقی ادامه داد: در گذشته فرزند در مقابل والدین خود مصرف قلیان نداشت اما امروز شاهد قلیان کشیدن دختر در کنار پدر هستیم، چه اتفاقی رخ داده که والدینی که باید الگوی جوانان باشند، باعث پیشروی و رشد گرایش فرزندان به مواد دخانی هستند.
وی به وظیفه مهم دادستانی در برخورد با مسئولانی که ترک فعل کردند اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف دستگاه قضایی رسیدگی به مسئولیت مسئولانی است که ترک فعل کرده‌اند زیرا که نتیجه ترک فعل‌های گذشته، امروز افزایش 30 درصد استعمال مواد دخانی در نوجوانان شد.
صادقی در ادامه ضمن اشاره به هوشیاری بیشتر برای نسل جدید ابراز داشت: برخی موارد رجوع نوجوانان به دلیل چالش‌های روحی و اجتماعی از سوی خانواده و جامعه است که به‌عنوان نخستین پناهگاه به مواد دخانی روی می‌آورد، باید امر مشاوره را در جامعه نهادینه و قابل دسترس کنیم.
مدیرکل دفتر پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی معاونت حقوق عامه دادستانی کل کشور با اشاره به تقویت قانون بیان کرد: به روزرسانی قانون و تقویت ضمانت‌های اجرایی باید در اولویت مبارزه با استعمال دخانیات باشد، ابزارهای مختلفی در قانون نیاز به تقویت و بازنگری دارد البته اجرا کردن آن نیز مهم است.
صادقی تصریح کرد: در ماده 3 قانون هر نوع تبلیغ و تحریک افراد به استعمال مواد دخانیات اکیداً ممنوع است و همین‌طور در ماده 10 قانون این تبلیغات جرم است و باید برای اشخاص تبلیغ‌کننده پرونده کیفری تشکیل شود؛ اجرای این مواد قانونی نیز با حرکت‌های اصناف مؤثرتر می‌شود و وقتی مغازه‌ای در ویترین خود قلیان شکیل با نورپردازی می‌گذارد باعث جذب نوجوانان می‌شود، اصناف باید قوی‌تر در این حوزه ورود کند.
مدیرکل دفتر پیشگیری از وقوع جرم در پایان خاطرنشان کرد: از اصناف درخواست داریم تا با پیگیری‌های مکرر جلوی فروش مواد دخانی به نوجوانان زیر 10 سال را گرفته و این را به‌عنوان یک فرهنگ به صنوف خود آموزش دهد.
انتهای پیام/