خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری بین بخشی در حوزه سلامت استان زنجان تعریف و اجرا شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 اردیبهشت 1398 - 16:32
زنجان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: باید همکاری بین بخشی در حوزه سلامت استان زنجان تعریف و اجرا شود و از تمام فرصت‌های برای ارتقای سلامت استفاده لازم را داشت.
سلامت،بيماري،بابيان،زنجان،فشارخون،پيشگيري،حوزه،مرادي،مدنظر

به گزارش خبرنگار مهر، خدابخش مرادی نافچی ظهر دوشنبه در دومین جلسه سلامت و امنیت غذایی در محل استانداری زنجان، بر لزوم توجه بیشتر بر حوزه سلامت در استان زنجان تأکید کرد و افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی انجام‌گرفته است.
وی بابیان اینکه به فصل گرما نزدیک می‌شویم و امکان بروز بسیاری از بیماری‌های فصلی وجود دارد، اظهار کرد: باید دانشگاه علوم پزشکی تمهیدات بهداشتی لازم در این خصوص را مدنظر قرار دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بابیان اینکه مسائل حوزه سلامت عمومی و دارای حوزه گسترده‌ای است، گفت: دستگاه‌های عضو کارگروه باید دارای شرح وظایف مشخص باشند و وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهند.
مرادی نافچی به بیماری فشارخون اشاره کرد و گفت: باید این بیماری به خوبی شناسایی، پیشگیری و درمان شود و در خصوص پیشگیری از این بیماری باید فرهنگ‌سازی مدنظر قرار گیرد.
وی بابیان اینکه کارمندان قبل از کار باید سلامت داشته باشند، ابراز کرد: بیماری فشار خون نیاز به پیشگیری دارد و باید ورزش به‌عنوان مقوله بسیار جدی مدنظر قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بابیان اینکه در جامعه کم‌تحرکی زیاد شده و این امر عامل مهم در بیماری فشارخون است، تصریح کرد: باید بستر و فرهنگ تحرک بدنی در جامعه فراهم شود و برای تحرک بخشی از فرصت و ظرفیت موجود در دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.
مرادی نافچی افزود: باید همکاری بین بخشی در حوزه سلامت تعریف شود و از تمام فرصت‌های برای ارتقای سلامت استفاده لازم را داشت.
وی یاد آور شد: برای پیشگیری از بیماری فشارخون تنها یک کانال نمی‌تواند توفیقی کسب کند بلکه باید از ظرفیت رسانه‌های دیداری، مکتوب، فضای مجازی و صداوسیما استفاده شود و رسانه‌ها آگاه بخشی مردم را نسبت به بیماری فشارخون تقویت کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بابیان اینکه بیماران خاص دردمند هستند، گفت: باید دستگاه‌های اجرایی حمایت لازم از انجمن‌های خیریه را داشته باشند.