خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش "ذرات معلق" در تهران در شامگاه دوشنبه- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 10:18
افزایش ترافیک شامگاهی تهران سبب افزایش غلظت ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد خواهد شد.
كيفيت،افزايش،تهران،غلظت،معلق،ذرات

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای امروز (16 آبان ماه) شهر تهران در شرایط "قابل قبول" است و میانگین غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون که آلاینده اصلی تهران در 24 ساعت گذشته بوده است، هم‌اکنون عدد 81 را نشان می‌دهد.
بنا بر پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، در صبح امروز با توجه به وزش باد مؤثر و پراکندگی آلاینده‌ها طی ساعات گذشته کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل‌قبول قرار خواهد گرفت، هرچند افزایش ترافیک صبحگاهی، افزایش غلظت ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد را به‌دنبال خواهد داشت.
کاهش تندی باد در طول روز پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد.
تداوم این شرایط جوی تا اواخر وقت دوشنبه همراه با افزایش ترافیک شامگاهی سبب افزایش غلظت ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد خواهد شد.
انتهای پیام/