خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز مزایده 550 میلیارد تومانی اموال تملیکی در استان هرمزگان- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 10:18
رئیس کل دادگستری هرمزگان از آغاز مزایده 550 میلیارد تومانی اموال تملیکی در این استان خبر داد.
مزايده،هرمزگان،استان،تمليكي،اموال،دادگستري،ساماندهي،رئيس،ساز ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان هرمزگان، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار داشت: با توجه به دستور رئیس قوه قضاییه در خصوص لزوم نظارت مستمر و ساماندهی انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، مزایده سراسری شماره 262 استان هرمزگان با ارزش پایه 550 میلیارد تومان تا تاریخ چهارشنبه 18 آبان 1401 برگزار می‌شود.
وی افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این مزایده می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و دفترخانه‌های اسناد رسمی، پس از دریافت امضای الکترونیک نسبت به رویت لیست کالاها و ارائه پیشنهاد قیمت از طریق سامانه‌های اینترنتی به آدرس‌های الکترونیکی www.tamliki.ir و www.setadiran.ir اقدام کنند.
قهرمانی با بیان اینکه دریافت جزئیات این مزایده برای متقاضیان از طریق مشاهده متن فراخوان امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: عموم مردم می‌توانند با مراجعه به اداره کل اموال تملیکی هرمزگان از تمامی کالاهای موضوع این مزایده بازدید نمایند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین در پایان ضمن تشکر و قدردانی از اقدامات جهادی انجام شده در سازمان اموال تملیکی برای ساماندهی انبارهای استان و برگزاری مستمر و منظم مزایده ها در این خصوص، تحولات مثبت ایجاد شده را مرهون عمل به رهنمودهای ریاست قوه قضاییه و تلاش و پشتکار مسئولین و کارکنان این سازمان عنوان نمود و بر ادامه این روند تا ساماندهی صد درصدی کالاهای موجود تأکید کرد.
انتهای پیام/864/ن