خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مومن زاده: همه تلاشم را برای تبدیل مدال نقره به طلای جهان خواهم کرد/ می خواهم تاریخ ساز شوم- اخبار رزمی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 09:12
نایب قهرمان تکواندو جهان گفت: همه تلاشم را می کنم را تا مدال نقره خود را به طلا تبدیل کنم تا برای اولین بار در تاریخ تکواندو بانوان این مدال را نیز کسب و تاریخ سازی کنم.
مسابقات،جهاني،مدال،دوران،مصدوميت

مهلا مومن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص شرایط خود برای حضور در مسابقات جهانی مکزیک اظهار داشت: تقریباً یک سال است که دوران مصدومیت را پشت سر گذاشتم و دوباره به مسابقات بازگشتم.
در دوران مصدومیت به خوبی دوران نقاهت را پشت سر گذراندم و به خوبی تمرینات بازتوانی را انجام دادم.
در این یک سال همه تلاشم را کردم تا دوباره وارد اردوهای تیم ملی شوم و به مسابقات اعزام شوم.
وی در پاسخ به این سوال که برای حضور دوباره در مسابقات جهانی به شرایط آرمانی رسیده است، گفت: تجربه مسابقات جهانی را دارم و در اولین حضور به مدال نقره رسیدم.
تمام تلاش خود را انجام می‌دهم که در این دوره خوشرنگ‌ترین مدال را بگیرم.
بعد از دوران مصدومیت نیز به مسابقات دانشجویان اعزام شدم و در دو دوره لیگ نیز به میدان رفتم و امیدوارم بتوانم در مسابقات جهانی موفق باشم.
نایب قهرمان تکواندو جهان در خصوص انگیزه‌های خود عنوان کرد: همه تلاشم را می‌کنم را تا مدال نقره خود را به طلا تبدیل کنم تا برای اولین بار در تاریخ تکواندو بانوان این مدال را نیز کسب و تاریخ‌سازی کنم.
مومن‌زاده در خصوص شرایط تیم کشورمان برای موفقیت در مسابقات جهانی گفت: بچه‌ها خیلی بیشتر از من در اردو بودند و تمرینات خوبی را سپری کردند.
همه بچه‌ها بسیار آماده هستند و امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را کسب کنیم.
انتهای پیام/