خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته 5 سرباز سوری به دست تروریست ها در لاذقیه/ حمله هوایی سوریه به «النصره»- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 16 آبان 1401 - 03:23
ارتش سوریه در واکنش به کشته شدن 5 نفر از سربازان خود در حمله پهپادی تروریست ها، مواضع جبهه النصره را بمباران کرد.
سوريه،ارتش،نفر،زخمي،مواضع

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «اولگ ایگوروف» معاون مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» دیروز با حمله پهپادی به مواضع نیروهای ارتش سوریه در استان لاذقیه، پنج نفر از آنها را کشته و پنج نفر دیگر را زخمی کرد.
ایگوروف گفت: «در سلسله حملات پهپادی تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در دو منطقه جورین و صفصاف استان لاذقیه، 5 نفر از سربازان ارتش جان خود را از دست داده و 5 نفر دیگر زخمی شدند».
وی تأکید کرد که «ارتش سوریه هم در واکنش به این حملات پهپادی تروریست‌ها، مواضع گروه تروریستی جبهه النصره را هدف حملات هوایی خود قرار داد».
معاون مرکز حمیمیم گفت که «جنگنده های سوری، اردوگاه آموزی عناصر تروریستی جبهه النصره و پناهنگاه‌های زیرمینی آنها را بمباران کردند که در نتیجه آن، 93 تروریست از جمله دو سرکرده میدانی آنها کشته شده و 135 نفر از اعضای این گروه تروریستی زخمی شدند».
وی همچنین گفت که «ارتش سوریه در این حمله هوایی خود، کارگاه مونتاژ پهپادها، یک ایستگاه الکترونیکی سیار و چهل پهپاد تهاجمی آماده استفاده را منهدم کرد».