خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خادمان رضوی خدمتگزاری را بالاترین شأن خود می‌دانند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 17:47
اردبیل- دبیر کانون‌های رضوی استان اردبیل گفت: خادمان رضوی خدمتگزاری در عرصه‌های مختلف را برای مردم بالاترین شأن و شوکت خود می‌دانند.
رضوي،استان،خادمان،اردبيل،تجليل،مراسم،نفر،پاسداشت،قطعاً،معنوي

به گزارش خبرنگار مهر، علی حسن‌زاده عصر یکشنبه در مراسم تجلیل از خادمان رضوی در امامزاده صالح اردبیل اظهار کرد: خادمان رضوی با گستردگی فعالیت در حوزه‌های مختلف و مناطق متعدد کشور سعی می‌کنند تا زمینه و بستر خدمت‌رسانی بی‌منت و در عین حال شایسته را مهیا کنند تا ایرانیان از وجود امام رضا (ع) و بارگاه رضوی بیش از گذشته متنعم شوند.
وی تصریح کرد: خادمان رضوی استان اردبیل نیز در مناسبت‌های مختلف به ویژه دهه آخر ماه صفر با حضور در مشهدالرضا (ع) سعی می‌کنند تا خدمت‌رسان مردم و زائران باشند که این حرکت ستودنی است.
دبیر کانون‌های رضوی استان اردبیل تجلیل از ۱۴ نفر از خادمان رضوی را در آیین پاسداشت و تجلیل از خادمان رضوی یادآور شد و گفت: ده‌ها نفر در این استان با عشق و علاقه و در سنگر خادمی امام رضا (ع) سعی می‌کنند تا زمینه جلب رضایت مردم را به اشکال مختلف فراهم کنند که قطعاً در مسیر همگرایی بیشتر سعی بر اعتلا و ارتقای فعالیت‌های ارزشی و معنوی است.
حسن‌زاده افزود: از دیرباز حضور هیئت‌های مذهبی استان اردبیل را در مشهد مقدس به ویژه دهه آخر ماه صفر شاهد هستیم که این مراسم معنوی باید به شکل گسترده ادامه یافته و شاهد احیا و پاسداشت این سنت ارزشمند باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مایه مباهات است که استان اردبیل به عنوان استان دارالارشاد و پایتخت حسینیت همواره در نشر و گسترش فرهنگ و معارف اهل بیت پیشقدم بوده و تداوم این راه نیز با تلاش مؤثر نسل آینده بیشتر نمایان خواهد شد.
دبیر کانون‌های رضوی استان اردبیل اضافه کرد: قطعاً این حرکت‌ها در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی مذهبی و اعتقادی زمینه‌ساز تحول در جامعه بوده و ما باید قدردان تلاش خادمان رضوی در ابعاد مختلف باشیم.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از ۱۴ نفر از پیرغلامان رضوی با اهدای لوح سپاس و هدایایی قدردانی شد.