خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت کتاب «واگن بازنشسته» از زبان واگن قطار و کلاغ

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 15:41
کتاب «واگن بازنشسته» نوشته گوکنیل اوزکوک نویسنده ترکیه‌ای و با ترجمه شبنم اسماعیل‌زاده شبستری از سوی انتشارات کانون پرورش فکری منتشر شد.
واگن،كتاب،ريل،بازنشسته،كانون

کتاب «واگن بازنشسته» مناسب گروه سنی نونهال (بالای ۹ سال) است و داستان را از زبان یک واگن قطار و یک کلاغ روایت می‌کند.
گوکنیل اوزکوک نویسنده، شبنم اسماعیل‌زاده شبستری مترجم و مصطفی دلی‌اوغلو تصویرگر کتاب «واگن بازنشسته» هستند.
در معرفی پشت جلد کتاب آمده است: «واگن پیر فرسوده شده بود و در کنار ریل تنها مانده بود.
آرزویش این بود که دوباره روی ریل برگردد و مسافر‌ها را جابه جا کند.
یک روز کلاغی آمد و بعد هم دیگران...
آیا واگن پیر با کمک دوست‌های جدیدش می‌تواند دوباره روی ریل برگردد؟»
کتاب داستان «واگن بازنشسته» در ۳۰ صفحه و به قیمت ۳۲هزار تومان با شمارگان ۲۵۰۰ نسخه از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
این کتاب با رعایت کامل قوانین بین‌المللی نشر (کپی‌رایت) و اجازه رسمی بنگاه ادبی (Black Cat Agency) منتشر شده است.
علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از فروشگاه‌های کانون پرورش فکری در سراسر کشور و پایگاه فروش اینترنتی محصولات کانون به نشانی Digikanoon.ir تهیه کنند.