خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یادواره ۴۰۰ شهید روحانی در مازندران برگزار شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 15:24
ساری- یادواره ۴۰۰ شهید و طلبه روحانی مازندران با حضور علما و شخصیت های برجسته کشوری و استانی در ساری برگزار شد.
طلبه،روحاني،مازندران،شهداي،الاسلام،حجت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رعایتی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا بعدازظهر یکشنبه در یادواره چهار هزار شهید طلبه و روحانی مازندران با بیان اینکه سرود سلام فرمانده از شمال تمام مناطق کشور و جهان از جمله آمریکا را فراگرفته است، گفت: دشمن از این مسئله عصبانی و ناراحت است.
وی گفت: کشوری که تا دیروز به ما سیم خاردار نمی‌داد امروز از ما پهپاد می‌گیرد، همچنین به ما واکسن نمی‌دادند و امروز شاهد وفور و فراوانی آن در کشور هستیم از این رو برای مقابله با پیشرفت‌های نظام اسلامی تلاش کردند تا شورشی در داخل به راه بیندازند.
وی با اظهار اینکه درخت اسلام باید با تقدیم جان‌ها و خون‌ها آبیاری شود، درباره برخورد با آشوبگران گفت: برخی اوقاف باید صبر کرد تا مارهای درون دخمه خارج شوند.
حجت الاسلام رعایتی شمار شهدای روحانی و طلبه مازندران را ۴۰۰ نفر ذکر کرد.
در این مراسم از تعدادی کتب درباره شهدای طلبه و روحانی مازندران رونمایی شد.