خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش دمای پایتخت تا ۶ درجه/ بارش برف و باران در ارتفاعات

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 14:12
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران،از امروز تا پنجشنبه شاهد کاهش محسوس دما بین ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد به‌ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات خواهیم بود.
استان،سانتيگراد،دماي،آبان،درجه،وزش،ارتفاعات

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران،از امروز تا پنجشنبه شاهد کاهش محسوس دما بین ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد به‌ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، با بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی مدل‌های پیش‌یابی عددی وضعیت جوی استان با توجه به عبور سامانه بارشی از شمال کشور، آسمان قسمتی ابری تا نیمه‌ابری، گاهی وزش باد شدید و برای ارتفاعات در ساعات بعدازظهر افزایش ابرگاهی رگبار همراه با رعدوبرق و احتمال تگرگ، در ارتفاعات بالادست بارش برف در بعضی ساعات همراه با مه برای روزهای یکشنبه تا سه شنبه(۱۵ تا ۱۷ آبان) پیش‌بینی می‌شود.
امروز و فردا(۱۵ و ۱۶ آبان) در سطح استان به‌ویژه در نیمه‌غربی و جنوبی وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در مناطق مستعد همراه با خیزش گردوخاک و نفوذ گردوغبار از استان‌های مجاور و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب مورد انتظار است.
از امروز تا پنجشنبه( ۱۵ تا ۱۹ آبان) شاهد کاهش محسوس دما بین ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد به‌ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات استان خواهیم بود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای ۵- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا ( ۱۶ آبان) قسمتی ابری و غبار صبحگاهی ، به‌تدریج افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۱۷آبان) نیمه‌ابری تا ابری گاهی وزش باد با احتمال بارش پراکنده در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
پایان پیام