خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم تنفس هوای "قابل قبول" در پایتخت- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 10:13
هوای امروز شهر تهران در شرایط "قابل قبول" است.
كيفيت،باد،مناطق،تهران،وزش،غلظت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای امروز 15 آبان ماه، شهر تهران در شرایط "قابل قبول" است و میانگین غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون که آلاینده اصلی تهران در 24 ساعت گذشته بوده است، هم‌اکنون عدد 81 را نشان می‌دهد.
بنابر پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، در صبح امروز با توجه به وزش باد مؤثر طی ساعات گذشته و پراکندگی آلاینده‌ها کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل‌قبول قرار خواهد گرفت، اگرچه افزایش تردد خودروها سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها و به‌دنبال آن آن کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد خواهد شد.
افزایش تدریجی تندی باد در طول روز پراکندگی آلاینده‌ها را تسهیل خواهد کرد، هرچند با توجه به وزش باد مؤثر در ساعات بعدازظهر احتمال گسیل گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق مستعد دور از انتظار نخواهد بود.
تداوم ناپایداری جوی و وزش باد مؤثر تا اواخر وقت یکشنبه سبب کاهش غلظت ذرات معلق خواهد شد و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق پیش‌بینی می‌شود.
انتهای پیام/