خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود سامانه بارشی به گلستان/ احتمال بارش برف در ارتفاعات

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 08:12
گرگان- کارشناس هواشناسی گلستان از ورود سامانه بارشی و کاهش محسوس دما از روز یکشنبه به استان خبرداد.
سامانه،روز،بارشي،ملاحي،ابر

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه ملاحی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با گذر تلاطم خفیف جوی از سطوح میانی جو، افزایش ابر، بارش‌های ملایم و پراکنده مناطق کوهستانی پیش بینی می‌شود.
کارشناس هواشناسی گلستان افزود: با ورود سامانه بارشی به استان از روز یکشنبه به استان، افزایش ابر، باران و کاهش محسوس دما به ویژه برای روز دوشنبه اتفاق خواهد افتاد.
وی با بیان اینکه فعالیت این سامانه تا اواخر وقت دوشنبه ادامه دارد، گفت: از دیگر پیامدهای این سامانه بارش برف در مناطق مرتفع کوهستانی، مواج شدن دریا، مه آلودگی و وزش باد خواهد بود.
ملاحی گفت: با خروج سامانه بارشی از بامداد روز سه شنبه تا اواخر هفته جو نسبتاً آرامی را پیش رو خواهیم داشت.