خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: آمریکا دیگر در جهان مورد احترام نیست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 15 آبان 1401 - 06:18
رئیس جمهور پیشین آمریکا از سیاست‌های دولت بایدن به شدت انتقاد کرد.
بايدن،آمريكا،كنگره،مجلس،دولت،آتي،انتقاد،نمايندگان

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا با حمله به جو بایدن و دولت مستقر وی در کاخ سفید، آنها را با شدیدترین الفاظ مورد انتقاد قرار داد.
بر این اساس، ترامپ در یک سخنرانی انتخاباتی در تجمع حامیان خود در ایالت پنسیلوانیا هشدار داد: آمریکا نمی تواند تحت ریاست جمهوری بایدن دو سال آتی را دوام بیاورد.
من در این رابطه تردید دارم.
این شرایطی است که تحت دولت بایدن در دو سالی آتی رخ خواهد داد.
وی با انتقاد تند از شکست های متوالی آمریکا در عرصه بین المللی افزود: ایالات متحده پیش تر هرگز در این وضعیت نبوده است.
ما شاهد آن هستیم که در هیچ کجای دنیا مورد احترام نیستیم.
حقیقت این است که هیچ چیز خوشایندی درباره وضعیت فعلی کشور وجود ندارد که بخواهم درباره آن با شما صحبت کنم.
ترامپ در پایان با اشاره به انخابات میان دوره ای کنگره و نقش مهم آن در تعیین رهبری مجلس نمایندگان و مجلس سنا گفت: هر آمریکایی که می خواهد جلوی نابودی کشور را بگیرد و رویای نجات آمریکا را در سر می پروراند، باید انتخابات میان دوره ای کنگره در هشتم نوامبر به نمایندگان جمهوریخواه رای دهد.
پیش تر نظرسنجی های نشان داده بود به دلیل عملکرد ضعیف دولت بایدن، دموکرات ها دستکم اکثریت خود را در یکی از دو مجلس کنگره از دست خواهند داد.