خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش سرپرست فدراسیون شمشیربازی به میزبانی ایران/ پورسلمان: ورزشکاران خوبی آمده‌اند

فارس | ورزشی | شنبه، 14 آبان 1401 - 22:53
سرپرست فدراسیون شمشیربازی گفت: ایران میزبان مسابقات مهمی است و ورزشکاران خوبی وارد کشورمان شده‌اند.
مسابقات،دوره،پورسلمان،سابر،شمشيربازي،پيكارها،اسلحه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، رقابت‌های جام‌جهانی شمشیربازی جوانان در اسلحه سابر آقایان از امروز 14 آبان ماه در تهران آغاز شد.
علیرضا پورسلمان در حاشیه این مسابقه اظهار داشت: مسابقات جام ‌جهانی کلاس A در رده جوانان و در اسلحه سابر درحال برگزاری است.
خوشبختانه از ابتدا کشورهای خوبی در این مسابقات حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: از نظر کمی و کیفی تیم‌های خوبی در این دوره از پیکارها حاضر هستند.
کره‌جنوبی 6 شمشیرباز و با آمادگی کامل آمده است.
آلمان، ترکیه و ازبکستان و عراق و هند هم در این دوره از مسابقات حضور دارند.
سرپرست فدراسیون شمشیربازی گفت: سطح مسابقات و داوری‌ها راضی کننده است.
خوشبختانه مسابقات در این سطح در رده‌بندی فدراسیون جهانی هم منظور می‌شود و این نکته مثبتی برای ما به شمار می‌رود.
این مسابقات از جمله رقابت‌های با ارزش است که به میزبانی کشورمان برگزار می‌شود.
پورسلمان با بیان اینکه ورزشکاران خیلی خوبی به ایران آمده‌اند، عنوان کرد: رقابت‌ها با اهمیت بوده و به همین دلیل نفرات خوبی خود را به این دوره از پیکارها رسانده‌‌اند.
برای تیم ایران هم تلاش کردیم تا از تمام ظرفیت‌های موجود بهره ببریم.
به خروجی المپیاد استعدادهای برتر را در این مسابقات فرصت دادیم و این رویه‌ای است که وزارت ورزش فراهم کرده و باید تلاش کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.
پایان پیام/